2777
2789
عنوان

الان نامه سزارين گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 54 پست
دقيقا منم فكر ميكنم غيرقانونيهمن بيمه تكميلي هم هستمچون پزشك از بيمارستان دستمزد ميگيره

تقصیر خود بیمارستانهاست 

پولی که از شما میگیرن مبلغ کمی به دکتر میدن بعد دستشون رو باز گذاشتن دستمزد رو جدا از بیمار بگیرن این کار غیرقانونی هست اما بیمارستان خودش چشمش رو بسته چون نمیخواد به دکتر پول بده 

از این ۲۵ تومنی که از شما گرفته نهایت سه یا چهار تومن به دکتر میده بعضی بیمارستان‌ها کخ شنیدم به دکتر یک تومن میدن 

خوب دکتر هم ناچار میشه دستمزد رو از بیمار بکیره یا تعداد جراحی های تو یک روز رو ببره بالا که دستمزدش بیشتر بشه برای همین دقت تو عمل میاد پایین کیفیت رو فدای کمیت میکنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چراذهنیتتون درموردبیمارستان دولتی خرابه...تهران کلی بیمارستان دولتی باتخصص های خوب داریم..

عزيزم من اولي تهران بودم

الان بندرعباسم

اينجا به دولتي ها ميگن كشتارگاه

مثل تهران نيست

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
تقصیر خود بیمارستانهاست پولی که از شما میگیرن مبلغ کمی به دکتر میدن بعد دستشون رو باز گذاشتن دستمزد ...

منم شنيدم اينو

ولي خب تهش به ضرره بيماره ديگه

هركي هر مبلغي بخواد ميگيره و هيچكسم پيگير نيست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
پس فکر نکنم هزینش زیاد باشه

بيمارستان با بيمه من قرارداد نداره

ميگه صورتحساب ميديم شايد ي مبلغي بدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
چراذهنیتتون درموردبیمارستان دولتی خرابه...تهران کلی بیمارستان دولتی باتخصص های خوب داریم..

چون تهران نیستیم 

و من واقعا بیمارستان دولتی خوب ندیدم واقعا رسیدگی ندارن کثیفن معمولا

من ی عمل کردم بیمارستان دولتی زیادم عملم سخت نبود ولی انقد خاطره بدی شد برام 

رسیدگی ک هیچ من اولین بارم بود کلا اتاق عمل میدیدم 

ب خودم قول دادم برا زایمان پامم دم در دولتی نزارم دیگ حالا بازم سزارین خوبه 

طبیعی تو دولتی بنظرم واقعا بدترین طلمیه ک کسی میتونه در حق خودش بکنه 

عزيزم من اولي تهران بودمالان بندرعباسماينجا به دولتي ها ميگن كشتارگاهمثل تهران نيست

پس هرکاری که میدونی صلاحته همون روانجام بده ...امیدوارم به سلامتی نی نز قشنگت روبغل کنی ماروهم دعاکنید

جدی میگی چه خبره مگه منم سزارینی هستم دومی هستم کدوم بیمارستان زایمان داریبیمه تکمیلی نداری

عزيزم من بندرعباسم

بيمارستان خصوصب اينجا، با بيمه من قرارداد نداره

بيمه تكميلي هم دارما

منم سزارين دومي ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
پس هرکاری که میدونی صلاحته همون روانجام بده ...امیدوارم به سلامتی نی نز قشنگت روبغل کنی ماروهم دعاکن ...

ممنون عزيزم سلامت باشين

ان شاالله اگه ني ني ندارين خدا خيلي زود يه ني ني سالم و خوشگل بهتون بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
منم شنيدم اينوولي خب تهش به ضرره بيماره ديگههركي هر مبلغي بخواد ميگيره و هيچكسم پيگير نيست

بله دیگه دودش به چشم مردم میره 

کلا زور به ضعیفتر میاد 

بیمارستان قوی هست به پزشک زور میکه پزشک هم چون زورش به بیمارستان نمیرسه مجبوره بار رو رو دوش مردم و بیمار بندازه 

کلا سیستم مشکل داره 

بیمارستان‌های قوی و سهم داران قوی چون تو نظام پزشکی و دولتی هستن و مقام دارن پزشک ها حریفشون نمیشن 

تازه پزشکهای معروف و قوی سه چهار تومن از بیمارستان میتونند بگیرن 

دکترهای معمولیتر رو شنیدم یک تومن میکیره تازه اونم چند ماه دستمزدشون عقب میافته 

حساب کن اینهمه بخونی تخصص بگیری حالا که بخوای به درآمد برسی اندازه یک درآمد معمولی داشته باشی

چون تهران نیستیم و من واقعا بیمارستان دولتی خوب ندیدم واقعا رسیدگی ندارن کثیفن معمولامن ی عمل کردم ب ...

متاسفانه کم کاری یه سری کادردرمان وعدم تجهیزات باعث میشه مردم بیمارستان خصوصی روترجیح بدند وکلی هزینه کنند ..امیدوارم سلامتی مهمون همیشگیت باشه

استرس چی عزیزمشما ک سزارینی فقط بعدش نیاز ب مراقبت داره ک اونم بار دومته میدونی چی ب چیه

اولي خيلي راحت بود

سزارين دوم ميگن سخت تره

سر اولي انقدر شاد و شنگول رفتم بيمارستان

خيلي به دكتر و بيمارستانم اطمينان داشتم

تهران بودم

الان بندرعباسم

نميدونم اصلا اينجا خوبه يا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
متاسفانه کم کاری یه سری کادردرمان وعدم تجهیزات باعث میشه مردم بیمارستان خصوصی روترجیح بدند وکلی هزین ...

ممنون عزيزدلم 

همچنين❤️❤️❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰

اصولش اینه که اگه زایمانت مطابق قوانین طبیعی یا سزارین باشه (منظورم اینه که اختیاری نباشه)

دکتر دستمزدشو میگسره در مقابل یه نامه ای میده که تو به بیمارستان فقط هزینه بیمارستانو بدی دستمزد دکتر کم بشه ازش! 

چون بیمارستان تا بهشون پول بده طول میکشه اینا دستمزد خودشونو جلو جلو میگیرن از مریض

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊