2777
2789
عنوان

الان نامه سزارين گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 54 پست
بله دیگه دودش به چشم مردم میره کلا زور به ضعیفتر میاد بیمارستان قوی هست به پزشک زور میکه پزشک هم چون ...

دقيقا

از يه طرف پزشك هم حق داره خب

تخصص گرفتن سخته واقعا

٣،٤ تومن چه دردي دوا ميكنه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصولش اینه که اگه زایمانت مطابق قوانین طبیعی یا سزارین باشه (منظورم اینه که اختیاری نباشه)دکتر دستمز ...

من الان سزارينم اختياري نيست

دومي و اجباري

ولي هرچي گفتم رسيد بدين شايد بتونم از بيمه بگيرم اصلا ندادن منشي ها و بد برخورد كردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
متاسفانه کم کاری یه سری کادردرمان وعدم تجهیزات باعث میشه مردم بیمارستان خصوصی روترجیح بدند وکلی هزین ...

قربونت عزیزم وهم چنین 

بله دیگ چون بیمارستان دولتی ارزونتر میفته خب شلوغ تر هست 

و بخاطر همون اصلا رسیدگی ندارن 

من اونجا تو دستم سرم بود و جای بدی هم زده بودن اصلا نمیتونستم دستمو تکون بدم با اون لباس عمل میگفتن برو دستشویی 

ب ی زحمتی رفتم واومدم  تازه وقتی اومدم بیرون اصلا جایی نبود دستتو بشوری بهداشت موج میزد قشنگ😁

بعد عمل هم تازه ب هوش اومدم گیج ومنگ گفتن پاشو برو اون اتاق بخواب 

اصلا ی افتضاحی بود نمیدونم خصوصی هم همینجوریه برخوردشون

حالا من عملم ساده بود و میتونستم خصوصی هم برم ولی بنا ب دلایل غیر مالی گفتم برم دولتی 

بعدش شوهرم گفتم خیلی بد بود همه چی

اولي خيلي راحت بودسزارين دوم ميگن سخت ترهسر اولي انقدر شاد و شنگول رفتم بيمارستانخيلي به دكتر و بيما ...

انشالله عزیزم برات راحت باشه استرس نداشته باش 

همه چیو بسپار ب خدا خودش درست میکنه

انشالله عزیزم برات راحت باشه استرس نداشته باش همه چیو بسپار ب خدا خودش درست میکنه

به اميد خدا

ممنونم گلم

سالم باشين هميشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
عزيزم من اولي تهران بودمالان بندرعباسماينجا به دولتي ها ميگن كشتارگاهمثل تهران نيست

دکترت کیه؟ 

بندر عباسیا میرن یزد و تهران شما اونجا موندی

پزشکایی که کشورهای فیلیپین و اندونزی و اینا درس خوندن باید 5 سال تو مناطق محروم کار کنن... بیشتر پزشکاشون اینجورین، باتجربه که میشن میرن شهر خودشون

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
دکترت کیه؟ بندر عباسیا میرن یزد و تهران شما اونجا موندیپزشکایی که کشورهای فیلیپین و اندونزی و اینا د ...

عزيزم دكتر من اسم در كرده

تازه كار نيست

دكتر بناخجسته

من سر اولي رفتم تهران با اينكه اونجا جا هم دارم و سزارينم عالي بود

اما الان ديگه شرايط رفتن ندارم

مجبورم بندر باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
عزيزم دكتر من اسم در كردهتازه كار نيستدكتر بناخجستهمن سر اولي رفتم تهران با اينكه اونجا جا هم دارم و ...

دکترت خوبه، منم شنیدم اسمش را

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹