2777
2789
عنوان

الان نامه سزارين گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 54 پست
مد شده اینطوری زیر میزی میگیرن ـ😒خدا لعنتشون کنه شاید یکی نداشته باشه تو خطرم باشه حتما سزارین بای ...

سزارين اختياري ١٥ ميگرفت

اجباري ١٠

چي بگم والا 

تعجب كردم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مد شده اینطوری زیر میزی میگیرن ـ😒خدا لعنتشون کنه شاید یکی نداشته باشه تو خطرم باشه حتما سزارین بای ...

من زیرمیزی گرفتن رو قبول ندارم 

اما در این شرایط باید برن بیمارستان دولتی اونجا دکتر میاد سزارین میکنه رایگان 

دکتر من نگرفت جدا. تازه اختیاری هم سز کردم.خدا خیرش بده بهترینه

چه عالي

خدا خيرش بده

منم سر اولي اختياري بيمارستان خصوصي بودم

فقط يك تومن جدا از هزينه بيمارستان ازم گرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰

خیر نباید بگیرن، غیرقانونی هست، اونا از بیمه پول میگیرن

من بیمارستان خصوصی سال 1401 سزارین شدم، مبلغ 14 میلیون که 9 میلیون بیمه تکمیلی پرداخت کرد و 5 میلیون خودمون

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
برودولتی پول بزارجیبت

پولشو بزاره جیبش بره دولتی وسلامتیشو ب خطر بندازه؟ 

به نطر من برا هرچی آدم میره دولتی برا زایمان پاشم نباید اونجا بزاره 

حالا گیریم 20 تومن طلا خرید وقتی ی خاطره بد داره چ فایده

خیر نباید بگیرن، غیرقانونی هست، اونا از بیمه پول میگیرنمن بیمارستان خصوصی سال 1401 سزارین شدم، مبلغ ...

دقيقا منم فكر ميكنم غيرقانونيه

من بيمه تكميلي هم هستم

چون پزشك از بيمارستان دستمزد ميگيره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
چه عاليخدا خيرش بدهمنم سر اولي اختياري بيمارستان خصوصي بودمفقط يك تومن جدا از هزينه بيمارستان ازم گر ...

برای من یک قرون هم جدا نگرفت.

اسمش دکتر مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت هم بوده قبلا. خیلی خدا خیرش بده یه جوری برام بخیه زد اصلا الان معلوم نیست کامل محو شد

فرداش هم سرپا شدم.

منم سزارین سوم هستم دکترم بیمارستان دولتی میره چیزی نمیشه هزینش ولی زیرمیزی پنج تومن میگیره

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

پولشو بزاره جیبش بره دولتی وسلامتیشو ب خطر بندازه؟ به نطر من برا هرچی آدم میره دولتی برا زایمان پاشم ...

نه بابا نميرم دولتي

من خيلي ترسوام

همين خصوصي هم با استرس دارم ميرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
پولشو بزاره جیبش بره دولتی وسلامتیشو ب خطر بندازه؟ به نطر من برا هرچی آدم میره دولتی برا زایمان پاشم ...

چراذهنیتتون درموردبیمارستان دولتی خرابه...تهران کلی بیمارستان دولتی باتخصص های خوب داریم..

بله عزیزم منم تو مطب دستمزدشو جدا حساب کردم هزینه ی بیمارستانم جدا انشالله بسلامتی فارغ بشی

سلامت باشي گلم ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰