2777
2789

من ویلچر نشینم و به شکل نشسته حرکت میکنم و کارای خونرو انجام میدم . تا حالا حتی توی خوابهامم راه نرفتم ولی دیشب دیدم تو یک خیابون خیلی قشنگ و درختای عجیب دارم راه میرم حس نابی بود.... چقدر رها بود همه چیز .حالا نیاید بگید خدا شفات بده نه من دیگه قید راه رفتنو زدم ولی حسش برام جالب بود. قدر داشته هاتون بدونید و وقتی یک ویلچری میبینید داد نزنید خدایا شکرت که دل میشکنید و بد جور نفرین میشید 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بزودی شفا انشاءالله 

یا شافی

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب ، به هر حال این حس ، خوبه ، حالا چون گفتی نمیگیم اون ها رو .

ولی شاید این حست از ماها که راه میریم زیباتر باشه. اینها رو نمیشه تجربه کرد . من نه حس نتوانستن راه رفتن رو میتونم تجربه کنم و نه حس تو رو .

ولی خوب حس خوبت رو بهت تبریک میگم

چرا باید ی آدم انقد بیشور باشه که با دیدن همچین چیزی بگه خدایا شکرت؟؟؟

خیلی هست چند بار بدترش پیش اومد...مثلا توی راه برگشت شیراز منو شوهرم پیاده شدیم بریم خرید بعد یه مرد ابله اومد جلوی همه زد رو شونه ی شوهرم و بهش گفت دمت گرمخیلی مردی هیچکی کاری که میکنی رو نمیکنه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
والا ینی چی هی میگن خدایا شکرتخیلی بیشعورن

خیلی 

من همیشه دلم میسوزه تو دلم میگم خدایا بهش آرامش و اعتماد به نفس بده    راستشو بخوای هر کسی با هر مشکل ظاهری میبینم اشک تو چشمم جمع میشه نمیتونم تو چشمش نگاه کنم اینو گفتم اگه ی وقت جایی کسی ازت فاصله گرفت یا روشو برگردوند به دل نگیری  شاید اونم مثل من نمیخواد اشکش رو ببینی  واقعا دست خودم نیست 

من همیشه دلم میسوزه تو دلم میگم خدایا بهش آرامش و اعتماد به نفس بده راستشو بخوای هر کسی با هر مشک ...

تا حالا کسی روشو برنگردونده این موردو نداشتم . بهر حال چیزی که ما ازش متنفریم دلسوزی و ترحمه مهم پذیرشه که ما پذیرفتیم