2777
2789
عنوان

اولین بار خواب دیدم دارم راه میرم واقعا حس عجیبی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 17 پست
خیلی هست چند بار بدترش پیش اومد...مثلا توی راه برگشت شیراز منو شوهرم پیاده شدیم بریم خرید بعد یه مرد ...

چقد عوضی بوده ... به دل نگیر عزیزم من خالم همچین شرایطی داره و میدونم از چ حرفایی بدش میاد یا چ رفتارایی اونارو انجام نمیدیم اصلا 

چرا باید ی آدم انقد بیشور باشه که با دیدن همچین چیزی بگه خدایا شکرت؟؟؟

ببین بعضیا هستن تا کسیو  میبینن که مشکل جسمی یا ظاهری داره. یا نگاه با ترحم مسخره ای میکنن به طرف یا نوجوان هم میگن بعد میگن خدایا شکرت برا این سلامتیمون

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا حالا کسی روشو برنگردونده این موردو نداشتم . بهر حال چیزی که ما ازش متنفریم دلسوزی و ترحمه مهم پذی ...

مشکل اینه که پذیرشش برای ما سخته   شاید اونها که دور و برشون باشه راحت میپذیرن اما من ببینم کسی نمیتونه راه بره یا دستش مشکل داره و.... قلبم تیر میکشه   یک سال همکلاسم نصف صورتش سوخته بود با هم دوست بودیم درس میخوندیم الان با سوختگی راحت کنار میام یا یکی نابینا باشه چون خیالم راحته اشکامو نمیبینه