2777
2789

خانوما میدونم مرد زندگیتون رو دوست دارین ولی انقدر بهشون نچسبید انقدر وابسته شون نباشین. اونا فکر نمی کنن که وای این زن چقدر عاشقمه من بیشتر عاشقش بشم با خودشون میگن این عجب کنه ایه. انقدر که بهم چسبید خفه م کرد. اون وقت ازتون زده میشن و دنبال راههایی میگردن که دورتون بزنن 

از ما گفتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وابستگی دست خود ادم نیست ولی موافقم باید کنترل کرد و اویزون نشد

متاسفانه ما خانوما وقتی یکیو دوس داریم اونو مثل بچمون میدونیم بعد هی میخوایم کنترلش کنیم هی کنارش باشیم و این خیلی بده 

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

اینو قبول دارم.ولی چیکار کنیم‌وابستگی شوهر کم بشه؟

مادرشوهرم زنگ‌میزنه به شوهرم‌میگه دور خانمت و بچه ها بفرست خونه ما دلمون تنگ شده شوهرم میگه نه

حتی مادرشوهرم هم فهمیده شوهرم خیلی بهم وابسته هس

میگم چسبیدن یعنی چه کار هایی؟

هی نازش بکشی همه ی غرورت فدا کنی براش همش چکش کتی چیکارمیکنه باکی حرف میزنه داره چی میگه فلان رفیقش بهمان میری بیرون هی ببینی کجارو نگاه میکنه خیلیه اصن نمیشه همه رو گفت

همش زنگ نزنین همش پیام ندین بذارین اون دنبال شما بدوئه همش گیر ندین که باهام بیا بیرون و...

من که تا حالا یکبارم نگفتم بیا بریم بیرون همش خودش گفته زنگ هم که نمی‌زنم پیامم در حد شب بخیر و صبح بخیر 

من که دیدم هر کی سفت و سخت چسبیده به همسرش 

خوشبخت تر بوده 

بنظرم شما منظورت چیز دیگست بعضی ها با کتک اعتیاد شکاکی خیانت نداری همه چیز طرف مقابل میسازن و تحمل می‌کنند اونا هستند که باختند و بی ارزش میشن و تهش حذف