2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه بده وابسته باشه😂

نه خیلی خوبه 

ولی خب دلم میخواد برم شهرستان .نمیگه نرو ولی همچین غم میگیره که خودم دلم نمیاد که برم 

حالا خودش هر دوماه منو میبره ولی مجبوریم دوسه روز برگردیم

بچه ها هم که مدرسه ای بشن دیگه خیلی کم‌میتونم برم

همش زنگ نزنین همش پیام ندین بذارین اون دنبال شما بدوئه همش گیر ندین که باهام بیا بیرون و...

من زنگ نزنم شوهرم میگه امروز چت شده

بیرونم باید باهم بیریم اون سر دنیا باشه خودشو میرسونه ک منو ب مقصد ببره پیام ندم خودش پیام میده امروز تحویلم نمیگیری

نتیجه گیری

نسخه واسه همه نپیچید همه مرد ها مثل هم نیستن

بستگی به مردش داره....نسخه کلی نیست

۹۰ درصد مردان به دلیل کلی نگر بودن وغلبه منطقشون براحساسشون از نزدیکی زیاد خانمشون بیزارن 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

۹۰ درصد مردان به دلیل کلی نگر بودن وغلبه منطقشون براحساسشون از نزدیکی زیاد خانمشون بیزارن

با تمام این حرفا نسخه کلی نیست.... وهنوز علم روانشناسی این موضوع اثبات نکرده..... وبازهم بستگی یه اون مرد داره که زنش مزاحم ببینه یا معشوقه

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

هر چیزی که از تعادل خارج بشه بد میشه وعذاب اور 

همیشه متعادل باشید جمله دوری دوستی رو شنیدید؟نمیگم کلا ازش دور باشید ولی یه جوری باید باشیم که اقا احساس راحتی داشته باشه ودرنهایت خودش بیاد دنبالمون نه ایکه مثل کنه همش بهش اویزون باشیم

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

من یه تایمی خیلی نچسبیدم بهش دیدم اونماز من فاصله گرفت خیلی زیاد بعد خودش به زبون اومد که چرا هی هرجا میرم نمیای باهام همش پیشم نیستی و فلان اینجوری دوست ندارم و اینا🥲😂نمیدونم الان به کدوم ساز برقصم

من یه تایمی خیلی نچسبیدم بهش دیدم اونماز من فاصله گرفت خیلی زیاد بعد خودش به زبون اومد که چرا هی هرج ...

این نسخه واسه اونایی ک زنشونو دوست ندارن 

وگرنه بنظرم چ زن چ مرد عاشق اینه همسرش همه جوره براش مهم باشه