2777
2789
عنوان

پس انداز همسرم فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 2002 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه تاپیک ازت دیدم دنبال سیاست بودی،لعنتی توکه خدای سیاستی خخخخخ

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
لطفاً کل تاپیک رو بخونید میگه هم پولایی بوده که همسرش بهش می‌داده هم از پولای همسرش برداشت می‌کرده

دوستم پولی ک حق منو بچه هامه چراباید بره النگو رو دست جاری من هان؟؟؟؟؟این اقااینطوره ایقدددد ب همه پول میده حتی زمین میخره ب اسم پدرش پس این وسط دل من ب چی خوش باشه میشه بگی من مادرچرانباید بفکراینده بچه هام باشم بدبختیاش برامن وبجه هامن پول برابقیه نخیررر

همسرم داددو اینم بگم من نمیبردم همه روخرج خونوادش میکرد و زنای دیگه بارها خیانت دیدم البته درگذشته ...

اگر واقعا خودش داده درسته و اختیار داری 

اما اگر هزار تومان از کارت همسرت بدون اجازه برداشت کرده باشی حلال نیست 

شما گفتید از پولای همسرت هم برداشت داشتی

دیگه خودت وخدای خودت 

۲۰۰ تمن

افرین ب شما،

اونوقت پس انداز من چقدره۳۰۰ هزار تومان😒🤦🏼‍♀️

ولش کن بزار اینقدر داد بزنه گلوش جر بخوره اینقدر قهر کنه تا اروم شه،،

ولی ب نظرم باهاش طلا بخر جایی قایم کن،پول ارزشش کم میشه 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
این نیس دوستم تالاان کلی جمع کردم خداکنه اونا رومتوجه نشههه خخ گذاشتم سپرده هرماه سودشو میگیرم چون ه ...

واقعا کار خوبی میکنی ب نظرم هر زنی لازم داره اینکارو بکنه تامین کنه خودشو

دوستم پولی ک حق منو بچه هامه چراباید بره النگو رو دست جاری من هان؟؟؟؟؟این اقااینطوره ایقدددد ب همه پ ...

حقته ب حرف اینا توجه نکن.نوش جونت برو طلا بخر بگو برای آینده دخترمونه

خوب کردی گلم 

زن باید یه پس انداز برای خودش داشته باشه 

مردها غیر قابل پیش بینی هستن 

الانم برات مهم نباشه 

دو روز دیگه یادش میره 

اصلا سفت بهش بگو من دلم میخواد برا خودم یه پس انداز داشته باشم 

که بدونه دیگه 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
اگر واقعا خودش داده درسته و اختیار داری اما اگر هزار تومان از کارت همسرت بدون اجازه برداشت کرده باشی ...

عزیزم کارت من دست همسرم پولا توکارت منه واین پول روجاهای دیگه بارها خرج کرده توگذشته حتی براخانمی ک باهاش تورابطه بوده گوشی خریده میفهمی

اگر همسرش بهش داده مشکلی نیست اما اگر از پولای همسرش بدون اجازه برداشت کرده باشه حلال نیست

اگه نفقه ی همسر و فرزند رو پرداخت نکنه یا کمتر پرداخت کنه تکلیف اون خانم چیه؟ 🤷‍♀️ من از این زندگی ها زیاد دیدم.شوهر خرج زن و بچّه رو نمیده و می بره واسه زن های دیگه و رفیق بازیاش خرج می کنه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.