2777
2789
عنوان

پس انداز همسرم فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 115 پست
فتوا از خودتون صادر میکنید؟؟؟وقتی شوهر یه مبلغی رو به خانم‌بده به عنوان خرجی یا نفقه بعد بهش اختیار ...

ببین پول میداد خرجی من کم کم جمع کردم ازاونور پول توکارت خودم پول شغلش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین بهت واقعا خوشم اومد

این نیس دوستم تالاان کلی جمع کردم خداکنه اونا رومتوجه نشههه خخ گذاشتم سپرده هرماه سودشو میگیرم چون هردفه تهدید طلاق میکن و خیلی بچه ننه اس مجبوررررم

پولایی که قبلاً بهش داده رو جمع کرده.واسه چی باید اجازه بگیره؟؟ من جاش باشم دهن اون شوهرو خرد می کنم ...

اگر همسرش بهش داده مشکلی نیست 

اما اگر از پولای همسرش بدون اجازه برداشت کرده باشه حلال نیست

نه از جدا شوخی😄از خانم های زرنگ و پول جمع کن خوشم میاد من که هیچی پس انداز ندارم.

یبار خودتو بزار تو منگنه خرج نکن،وقتی جمع بشه ذوق می‌کنی هی دوست داری پس اندازکنی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
اگر همسرش بهش داده مشکلی نیست اما اگر از پولای همسرش بدون اجازه برداشت کرده باشه حلال نیست

همسرم داددو اینم بگم من نمیبردم همه روخرج خونوادش میکرد  و زنای دیگه بارها خیانت دیدم البته درگذشته الان نه دیگه 

اگر همسرش بهش داده مشکلی نیست اما اگر از پولای همسرش بدون اجازه برداشت کرده باشه حلال نیست

همسرم داددو اینم بگم من نمیبردم همه روخرج خونوادش میکرد  و زنای دیگه بارها خیانت دیدم البته درگذشته الان نه دیگه 

این نیس دوستم تالاان کلی جمع کردم خداکنه اونا رومتوجه نشههه خخ گذاشتم سپرده هرماه سودشو میگیرم چون ه ...

اونا چقدره اسی؟؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
فتوا از خودتون صادر میکنید؟؟؟وقتی شوهر یه مبلغی رو به خانم‌بده به عنوان خرجی یا نفقه بعد بهش اختیار ...

لطفاً کل تاپیک رو بخونید 

میگه هم پولایی بوده که همسرش بهش می‌داده 

هم از پولای همسرش برداشت می‌کرده