2777
2789
عنوان

ی سوال میپرسم صادقانه جواب بدین اینجا کسی نمی‌شناسد مون ک شمام

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نظر همه برام مهم نیست

اینکه توی ذهن یه سری افراد چجوری باشم برام مهمه،اون یه سری افرادم مثلا پزشک های اطرافمون که احترام زیادی براشون قائلم با مثلا اونی که یک طرفه دوستش دارم

اما نظر عمه و عمو و دایی و خاله و دوست و رفیق و ... برام مهم نیست

کلنم بدم میاد کسی در موردم تز بده،حالا چه مثبت چه منفی

قبلاً این جوری بودم ولی خیلی برای زمان هایی که این جوری گذشت ناراحت میشم ،الان هفت ساله بزرگ شدم این قدر اتفاقات سخت و آزار دهنده برام افتاده که دیگه برام مهم نیست این چیزا ،هر چی سنم بالاتر میره به درک بهتری میرسم ای کاش درک الان رو تو بیست سالگی ام داشتم 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺

نه واقعا حوصله نظر مردمو ندارم 

در حدی که کسی بهم کار نداشته باشه میگردم 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

تنها چیزی که برام مهم نیست حرف مردمه اگر مهم بود الان ۴۰ سالم نبود مجرد باشم با وجود خواستگارای توپ.  

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

نه 

من حتی حرف خانواده ان هم برام مهم نیست ...

کلا یاد گرفتم اگه میخوام ارامش داشته باشم باید حرف بقیه رو نادیده بگیرم و برام مهم نباشه

ولی برای خانواده ام خیلی مهمه که بقیه درموردشون چجوری فکر کنن