2777
2789
عزیزم از مامانت بپرس داداشش بچه گیا سرش جایی نخورده باشه گیییج

مامانم انقدی حرص اینارو خورده این مدت که بخدا دیکه رد داده میگه بزار هربلایی سر دادشم میاد بیاد

تقصیر خودشه که رو داده به زنش

دست رو دست گذاشتید فردا روز خونه رو هم میزنه ب نام زنش میمونه تو کوچه ها صداش بزنید با هاش ...

از یه طرفی میگم خود کرده را تدبیری نیس

از یه طرفی هم دلمون میسوزه

ولی انقدی زن ذلیله که یه حرفی بزنیم بهش ساده ساده میره میزاره کف دست زنش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقت و دایی و زندایی منم خلاصه زندگیشون همینهاین زنا چیکار میکنن واقعا اگه طلسم نمیکنن پس چی میکنن؟ ...

این مردا عقلشونم کمه جدای از طلسم

این ک من میگم طرف حتی رفته حقوقشو کرده ب اسم زنش 

هیچییی از خودش نداره 

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

شاید واقعا خوشحاله و دوست داره رفتار خانمشوشایدم سرش جای دیگه گرمه اینو گذاشته ب حال خودش

بدبخت صب تا شب میره شرکت بعدش هم میاد بچه هارو نگه میداره

ساده تر ازین حرفا هم هس

این مردا عقلشونم کمه جدای از طلسماین ک من میگم طرف حتی رفته حقوقشو کرده ب اسم زنش هیچییی از خودش ندا ...

واقعا اینجور مردا سرشون به سنگ خورده؟

چند وقت پیش هم زن یکی از همشهری هامون خونه و ماشین و زمین که به نامش زده بود شوهرش رو فروخت یواشکی فلنگو بست و رفت خارج

شوهرش هم با دوتا بچه چشش باز موند

واقعا اینجور مردا سرشون به سنگ خورده؟چند وقت پیش هم زن یکی از همشهری هامون خونه و ماشین و زمین که به ...

وای چرا اینکارارو میکنن اخه 

ینی این فامیل مام با دستای خودش هرچی بوده زده اسم زنش

حالا بحثشون میشه از خونه میکننش بیرون 

هیچی از خودش نداره 

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

وای چرا اینکارارو میکنن اخه ینی این فامیل مام با دستای خودش هرچی بوده زده اسم زنشحالا بحثشون میشه از ...

هرچیزی واقعا خد وسط داره

نه به یه سری مردا که پول نمیدن زنشون یه دست لباس بخره

نه به یه سری دیگه که کل زندگیشونو میدن به زنه..زنه هم دور برش میداره یا میزاره میره یا خیانت میکنه یا سو استفاده

نمیدونم واقعا چطور میتونیم نجاتش بدیم

تا وقتی خودش نخواد نمیشه کاری کرد

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اره خبر داره..وقتی ۱۰ ونیم شب به مامانم مبگه رفته حسینیه به داییم میگه رفتم دندون پزشکی این ینی چی؟

دروغش که واضحه موندم داییت چطوری باور کرده ساعت 10 و نیم شب دندانپزشکی بازه 

الهم عجل لولیک الفرج 💚💚