2777
2789
زنداییم یه ساله گواهی نامه گرفته..با اینکه نزدیک ۴۰ سالشه وقت و بی وقت حتا گاهی ۱۱ شب آماده میشه حسا ...

اصن دیگه زنداییم خونه پیداش نمیشه

همش بیرونه با ماشین

شوهرش هم که هیچییی بهش نمیگه

اون روزی میگه از دهن زن داییم دراومد که آقای فلانی گف فرمونو اینطوری بچرخونی بهتره

اقای فلانی؟اون آقا پارسال بهش اموزش رانندگی میداد چه دلیلی داره زنداییم هنوز بره به دیدنش؟

تازه همسایه ها اون آقارو جلو در داییم اینا دیده بودن که لاستیک ماشین آورده بوده برا زن داییم😐

مامانم خیلی اعصابش خورده..میگه تو محل آبرو نذاشته..هرکی منو میبینه میگه چرا زن داداشت همش بیرون وله

میگه ابرو خانوادمونو برده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصن دیگه زنداییم خونه پیداش نمیشههمش بیرونه با ماشینشوهرش هم که هیچییی بهش نمیگهاون روزی میگه از دهن ...

دست رو دست گذاشتید فردا روز خونه رو هم میزنه ب نام زنش میمونه تو کوچه ها

صداش بزنید با هاش حرف بزنید راه کار نشونش بدید  کمکش کنید  داییت چون زن ذلیله میتونید شماها هم ازین خاصیتش استفاده کنید و به نفع خودش عمل کنید

ماشین کوییک رو هم وام ازدواج خواهشو برداشت با طلاهای خودشو فروخت گفت ماشین برای منه

درحالی که طلاهاشو که داییم خریده..قسط وام هارو هم که داییم میده

دو روز پیش هم میخواستن وام بردارن باز زنداییم بره طلا بخره

حتا یه تومن هم نمیزاره پول بمونه تا مبادا داییم بره یه چیزی برای خودش بخره یا موهاشو بکاره

هرچقد فکر میکنم واقعا آدم تا این حد نمیتونه ساده و بی عرضه باشه..انگار زنداییم چیز خورش کرده😐

کاکولد هستش 😅

😖😖

اما خب چه زن چه مرد هرطور باشن ،طرف نباید سواستفاده کنه ،نباید خیانت کنه. شخصیت خودش چی؟ خانواده پدریش چی؟ مگه مرد فقط شوهره که بهش خیانت بشه یا نشه؟ پدر و برادر و یا فرزند آدم، اینا هم داغون میشن از زن خیانت کار .

والا شوهر من هرچی بخوام برام انجام میده اندازه توانش. دیگه معروفیم بین فامیل. همه میدونن شوهرم حاضره هرکاری برای من انجام بده. تمام اموالش به نام منه، به زور میزنه به اسمم،.اما خدا شاهده منم سعی میکنم بین جامعه و فامیل و دوست و آشنا سرشو بلند کنم. 

همیشه در مقابل یه ادم خوب یه ادم بد هست که از خوبی اون سو استفاده کنه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
ماشین کوییک رو هم وام ازدواج خواهشو برداشت با طلاهای خودشو فروخت گفت ماشین برای منهدرحالی که طلاهاشو ...

بعد اومده بود خونه ما بابام گفت من نمیتونم ضامن بشم سقفم پُره

داییم از ترس اینکه بره به زنش بگه بابلم نیومد ضامنشون بشه میترسید بره خونه😐

به بابام میگف حالا بیا بریم بانک ببینن میتونی یا نه

باب گف بخدا سقفم پُره نمیتونم

به زنت هم برو بگو رفتیم بانک زد تو سیستم دید نمیشه

بعد که زنش زنگ زد اینو گف زنداییم گف چرا داری دروغ میگی من رفتم بانک دیدم اونجا نیستی ماشینت هم هنوز کوچه خواهرت ایناس

ینی داییم از ترس داشت سکته میکرد انگاری که زنداییم قوله و ازش کتک میخوره😐

درحالی که مشخص بود زنداییم داشت یه دستی میزد تا ببینه داییم راس میگه یا نه

وای از زنداییم حالم داره بهم میخورههه

بعد اومده بود خونه ما بابام گفت من نمیتونم ضامن بشم سقفم پُرهداییم از ترس اینکه بره به زنش بگه بابلم ...

حقوق بازنشستگی داییم واقعا خوبه اصلا نیازی نیس بره سرکار

اما زنداییم با زور میفرستتش بره سرکار تا راحت کاراشو بکنه

حالا اون روز یه اتفاقی افتاده بود هممون خشکمون زد