2777
2789
مشکل اتبا کارشه یا خرج بچه اش؟پس اندازش ک مخصوص اون بچه نیست. اگر اختصاصی واسه اونه حق اعتراض داری. ...

مشکل من اینه نباید اینقد درگیر کار باشه و اگه هست حداقل از لحاظ مالی نباید کم بزاره برای من ک کل بد بخت یای کارش برای منه

خرج اضافه زیاد میکنه براش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا چه کار کنم

خرج براش بتراش 

بدهی بالا بیار که مجبور بشه بره بده 

بعضی وقتا غذا درست نکن که مجبور بشه از بیرون بگیره 

لازم نیس اونجور که اون دوست داره باشی 

مسافرت برو 

بعضی وقتا خودتو بزن به مریضی که درگیر دوا و دکتر بشه 

کلا ازین کارا که فکرش همش پیش تو باشه 

درواقع یه زندگی واسه خودت تنها داشته باش مثل همون که دنبال زندگی خودشه 

برو مسافرت بخودت برس و...

اینم بگما ممکنه سر ناسازگاری بزاره تهدید کنه یا همش غر بزنه ولی عین خیالت نباشه مهمه اینکه ذهنشو درگیر کنی

خرج براش بتراش بدهی بالا بیار که مجبور بشه بره بده بعضی وقتا غذا درست نکن که مجبور بشه از بیرون بگیر ...

یا خدا😐😐😐😐

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
بهترین کار اینه از مشاور راهنمایی بگیری به عقل بقیه اعتماد نکن کسی کامل از زندگی کسی خبر ندارا

از کل مشاورها فقط ۲درصد خوبن ومشکل حل کنن بقیشون ی مشت خرفت الدنگ هستن وه فقط می خوان ساعتی خداتومن ازت بگیرن وهیچ کمکی بهت نمی کنن.الکی هی نگین مشاور مشاور

۳۶ ب شما بده ۴ خودش ورداره خوبه؟؟

ماهیانه کم کم ۱۵ تومن خرج خونس ۴ بشما بده ۱۵ 

۴تومن خودش نیازش بشه ۱۹

پسرشه خب حالا از دومش ولی بچش هس دگ باید حمایتش کنه جون بجه طلاقه باید ولش کنه ب امون خدا؟۴تومن ب اون بده ۲۴

شغلشم ازاده باید پول تو حسابش باش همیشه ک بتونه کار کنه داره مدیریت میکنه دگ چیکار کنه؟

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

ببین واقعا پول درآوردن سخته به این فکر کن که همسرت کارش افتاده روی غلطک پس نباید کم کار بذاره . شوهر منم همینه همش درگیر کاره حتی جمعه ها تا شب میره دفتر . من تمام سونو و دکترامو خودم رفتم اصن بهش نگفتم بیاد . حتی از الان میگم باید بری توی یه اتاق دیگه بخوابی وقتی بچه میاد . چون من میتونم بیدار بمونم و وقتی بچه خوابید بخوابم ولی تو . استرس کارشم خیلی زیاده همش پیگیری داره و اینا . من خودم دوست دارم هی بیشتر پیشرفت کنیم 1 سالی هست خیلی سفت شدم کمتر خرج میکنم اونم درک میکنه و قدردانه اما اگه بهش بگم پول میده . یه کم از گله گذاری کم کن باهاش راه بیا مطمئن باش لازم داشته باشی بهت پول میده

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از کل مشاورها فقط ۲درصد خوبن ومشکل حل کنن بقیشون ی مشت خرفت الدنگ هستن وه فقط می خوان ساعتی خداتومن ...

حداقل درسش رو خونده دید جدید جلو پات میذاره 

میتونی عمل کنی میتونی یه روش جدید پیش بگیری 

منم رفتم مشاوره کلینیک منطقی نمیگفت 

ولی مشاوره بهداشت منطقه ای خیلی پسندم بود

درود به شرفش

آخه با بچه کوچیک نمیشه سرکار رفت

پس بهش بگو و حالیش کن که خرجت بیشتر از این مبلغ هست و باید بهت بیشتر خرجی بده 

کار همسر منم مثل کار همسر شماست با این تفاوت که خیلی تو کارهای خونه کمک میکنه ولی چون آدمی بودم که نمیتونستم بگم بهم پول بده بعد از اینکه پسرم ۳ ساله شد گذاشتم مهد و رفتم سر کار 

خرج براش بتراش بدهی بالا بیار که مجبور بشه بره بده بعضی وقتا غذا درست نکن که مجبور بشه از بیرون بگیر ...

مجبوری وقتی از زندگی هیچی نمیدونی نظر بدی مگ دوتا دشمن روبروی هم وایسادن ک اینجوری میگی بهش ک انجام بده؟؟؟؟

همیکنارارو میکنی بعد میایید میگید شوهرم عوضیه محبت نمیکنه سرده رف خیانت کرد وگ‌نمیگی چیکار کردم ک تبدیلش کردم ب ی ادم بی روح 

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

ببین مردا اینجوری بیشتر لج میکنن بیشتر دوست دارن قدردانی بشه ازشون و دیده بشن

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40