2777
2789

شوهر من پنج، شش روز هفته رو بکوب درگیر کارشه حتی شبا ک خونه س و واقعا تلفنای کاریش رو عصابمه 

در بدترین شرایطم از کارش نگذشته (در حالی که آزاده شغلش) 

وقتی بچه دار شدم فقط روزی ک بیمارستان بودم نرفت دنبال کار همین ک منو آورد خونه رفت 

وقتای ک تو بچه داری ب کمکش نیاز داشتم (واکسن و...) 

شبا کنار منو بچه نمیخابه ک استراحت کنه و بره کار کنه

خستگی و غر زدن و عصاب خوردیای کارشم میاره برای من

وضع مالیشم خوبه خونه و ماشین و ملک اضافه (گذاشته برای پسرش که از زن اولشه) 

تا حالا هر ماه تقریبا نصف درآمد شم خرج پسرش کرده

ولی با سختی های کارش ک گفتم سختشه خرج من کنه ماهی حداقل چهل درآمد شه حداکثر چهار بمن بده اونم با منت 

واقعا جای من بودین چکار می کردید و چ حسی داشتین 

متوجه نشدم شما مشکلتان کار است یا پول؟

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل اتبا کارشه یا خرج بچه اش؟

پس اندازش ک مخصوص اون بچه نیست. اگر اختصاصی واسه اونه حق اعتراض داری. ولی اگر در حدی ک‌وظیفه اش هست و خرج این بچه اش میکنه حرفی نیست

خیلی مردها اینطورن.کار نکنن مریض میشن. تلفن های کاری رو بگو بره تو اتاق یا جایی ک شما نشنوی

ولی اون نمیتونه دست از کار بکشه.شخصیت ش اینطوریه دیگه

من فک میکنم شما زن زندگی و کم توقع و ارومی هستید که خیالش ازتون راحته 

مردا همینن عزیزم وقتی خیالشون از زنشون راحته که سربه راهه و اهل زندگی دبگه دنبال کار و اهداف و ... خودشون 

کاری کن بیشتر درگیرت باشه اینقدر بادرک و فهم نباش

من نفهمیدم حست نسبت به چی ؟ 

ولی چهل تومن درآمدی نیست با این همه خرج 

میگی نفقه بچه هم باید بده 

چهار تومن برای خودت خیلی عالیه 

با توجه به درآمدش میگم 

خدایا خودت حافظ نی نیم باش الهی آمین
برای خرج بچه ب چ بهانه ای بگیرم

خب بچه راه بیفته دیگه خرج داره،بیرون میری خوراکی میخواد اسباب بازی میخواد لباس میخواد والا بچه ها خرجشون خیلی بیشتر. از بزرگترهاست

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]