2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکثر مردهایی که شغلشون آزاده هم حسابگرن هم ساعت کاریشون اینطوره . هیچ جوره هم ازش نمی‌گذرن چون می‌گه من هرچقدر کار کنم درمیارم مثه کارمند نیست چند روزم مرخصی بگیره آخر ماه حقوقش سرجاشه.

واسه همین فکر نکنم خیلی بتونی کاری کنی در این مورد. خرج پسرش هم همینطور. بالاخره شما از اول ازدواج می‌دونستی شوهرت مسئول اونم هست. 

با این حال باهاش حرف بزن و بگو که احتیاج داری ببشتر کنارتون باشه . برنامه سفر یا تفریح بچینید.

و بگو دست تنهایی با بچه کوچیک، اگه قبول کنه کمکی بگیری هفته ای یک بار بیاد کارهای خونه رو انجام بده . تو به خودت و بچه بیشتر برسی.

حالا که اقا همش سرش تو کاره زن بی روح شده خوبه ؟

کاره جوهره وجود هر مردیه درضمن شغلش ازاده ینی برا خودشه 

جون کنده تا کارش راه بیفته کم کاری کنه کارش پسرفت میکنه زندگی مشترکه باید درک کنن همو اون داره واس زندگیش شب تا صب دوندگی میکنه الان کاری نبود تاپیک میزدی بریدم خستم مول لباس ندارم تفریح ندارم شوهرم کاری نیس نمیره سرکار تورو خدا بگید چیکار کنم 

ول نمیکنه ک بره مسافرت صب تا شب داره کار میکنه زندگی ینی تقسیم وظایف اون بیرون مشغول ب کاره خانم تو خونه هر دوهم باید قدردان هم باشن 

این خانومی هم ک میگ ۴ تومن کم واسم یبار بره خرید ببینه قیمت کالاها ب چشکله و اینکه پس انداز باید بشه هم برای بقای کار هم برای روز مبادا مریض شدی بری جلو کی دس دراز کنی؟

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

خدا رو شکر همسر مسئولیت پذیری داری عزیزم،مردی که به پدر و مادر یا بچه های از زندگی سابق اهمیت میده مطمئن باش هزار برابر اون ارزش رو برا شما و فرزندت قائله و مسئولیتتون رو داره،همیشه میگم زندگی با این مردا بیمه شدست🙂

شما هم قابل درکه بچه کوچیک داری و سخت میگذره بهت،ولی میگذره😘

19پول تو جیبی شش هفت میدهبقیه ش قسط گوشی 100ملیونی و خرجای دیگه ش

خب بچه ی ۱۹ ساله قاعدتا خرج زیادی داره مخصوصا اگر تنها زندگی کنه به هرحال همون خرج یک خونه رو داره

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]