2777
2789
عنوان

پرهیز خر است😐😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 45 پست
چرا عزیزم با این سن کم کبدت چربه حتما ورزشم به رژیمت اضافه کن

طحالمو پارسال برداشتم بعد اون اینطور شد😔 آره می‌خوام برم باشگاه ثبت نام کنم

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روغن فقط زیتون باید مصرف کنید زودترخوب میشی

نمی‌دونستم

مرسی گلی🥲 

دو روزه شروع کردم پرهیز میکنم دیشب پلو بدون روغن خوردم با خورش ولی حواسم نبود قبل اینکه سیب زمینی سرخ کرده ها رو بریزم خورش برا خودم کنار بزارم🥲

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

طحال چیه

ی عضو که مسئولیت خون سازی و پلاکت سازی و جمع کردن پلاکت های کهنه و سیستم ایمنی بدن و اینچیزا رو به عهده داره 

بچه ها سعی کنید سالم زندگی کنید و مهم ترین چیز روغنه ، بخدا عوارضی که روغنای الان دارن خیلی بده ، من حدود یه ماهه فقط روغن کنجد استفاده میکنم و برا رو برنجم روغن زرد حیوانی ، هفته پیش رفتم چکاپ ، وضعیتم خیلی خوب بود ، من چربیم قبلش 430 بود الان شده 190

فدات شم

خدا نکنه عزیزم😍💗

بچه ها سعی کنید سالم زندگی کنید و مهم ترین چیز روغنه ، بخدا عوارضی که روغنای الان دارن خیلی بده ، من ...

روغن حیوانی برا کبد چرب ضرر داره؟ میترسم بخورم بد باشه همین الآنم رو سفره ست ولی جرعت نمیکنم بخورم 

خیلی مراقب باش کلا غذاهای چرب و بذار کنار انشالله خوب میشی .

مرسی مهربونم♥️

روغن حیوانی گوسفندی هم مضره،؟

بچه ها سعی کنید سالم زندگی کنید و مهم ترین چیز روغنه ، بخدا عوارضی که روغنای الان دارن خیلی بده ، من ...

روغن کنجد صنعتی میخری یا خودتون میدین بیرون روغنش میگیرن

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
روغن حیوانی برا کبد چرب ضرر داره؟ میترسم بخورم بد باشه همین الآنم رو سفره ست ولی جرعت نمیکنم بخورم

من فقط برا روی برنجم یه نصف قاشق میریزم ، شوهر من یه رفیق داره که تو شرکت تولید روغنه ، روغنم برند هستش ، باورت میشه میگه خود مدیر عاملمون روغن خودشونو نمیخوره ، اینو آشپزشون گفته

اشبزباشی مواظب باش😂

🥲🤣 عین پیر زنا شدم دیشب یاد مادر بزرگم افتادم اون پلو بدون روغن میخوره