2777
2789
درسته ببین من مذهبی نیستم و نگران نباش کلا مذهبی طور نیس خیلی قشنگه فقط چن صحفشو بخون ببین چقدر قشنگ ...

اها پس میره جز فهرستم. 

من اخرین کتاب تقریبا مذهبی که خوندم دختر شینا بود که اصلا دوست نداشتم. 

کلا روحیه ام به کتاب مذهبی انقلابی و جنگ ایران و عراق نمیخوره. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاملش رو خوندی؟؟؟داستان گردآفرید رو هم براش بخون😍

پدر من تقریبا شاهنامه رو حفظ بود و از بچگی برای ما تعریف میکردن 

قسمت گرد افرید و سهراب هم بخش مورد علاقمه😁

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

چه عالی حتما در اینده به ادبیات علاقه مند میشه. دخترتون بیشتر کدوم داستانش رو دوست داره؟

تا الان که سه سالشه هنوز یک دور تموم نشده چون اون وسط سوال زیاد میپرسه مجبورم کم کم بگم براش که متوجه شه

ولی انقدر علاقه داره به داستان که هیچوقت نمیخواد براش تکراری تعریف کنم و هرشب داستان جدید میخواد

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

پدر من تقریبا شاهنامه رو حفظ بود و از بچگی برای ما تعریف میکردن قسمت گرد افرید و سهراب هم بخش مورد ع ...

واااااااااااای دختروووو امضات رو خوندم

به به 

چه عالی 

سوال دارم چه سوالاااااااتی 

درباره عهد عتیق 

واااااااااااای دختروووو امضات رو خوندمبه به چه عالی سوال دارم چه سوالاااااااتی درباره عهد عتیق

بفرمایید در خدمت شما هستم😅