2777
2789
عنوان

داغ خودم وبچه هامو رودلش بزارم

765 بازدید | 49 پست

شوهرم یه مدت خیلی خیلی اذیتم کرد یه نمونش اینکه به مدت ۵ ماه من ودخترمو به خاطر خواهرش ول کردو رفت التماسش میکردم به خاطردخترمون بیاخونه نمیومد

یا اینکه به خاطر زنداداش سلیطش منو زد چون بهش گفتم چرا زنداداشت انقدر زنگت میزنه کتکم زد ،تلفن خونه وگوشیمو وسایل خونرو شکست . خونمونو زده بود به اسم مادرش 

یا اینکه یک ماه تمام وقتی میخواست بره سرکار درخونرو ،رومن قفل میکرد ومیرفت تلفن خونه وگوشیمو شکسته بود که باخانوادم درارتباط نباشم 

خلاصه بلاها به سرم اورد ا‌ونموقع من فقط وخترمو داشتم واصلا به جدایی هم فکرنمیکردم 

کسی هست درد دلمو گوش کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم

خلاصه بعدش طوری شد که ورق برگشت خوده شوهرم باخانوادش دعواش افتاد باهاشون قطع رابطه کرد خونرو به مکافاتازمادرش پس گرفت وزد به نام من. بعدازاون دیگه رتبطش بامن خیلی خوب شد دیگه روم دست بلند نکرد اشتباهات اونموقعشو قبول دارشد ومیگفت اشتباه کردم حالیم نبود دیگه هیچوقت اونروزاتکرار نمیشه .

خلاصه بعدش طوری شد که ورق برگشت خوده شوهرم باخانوادش دعواش افتاد باهاشون قطع رابطه کرد خونرو به مکاف ...

چه خوب، خداروشکر

پس مشکلت چیه

اون روزا رو فراموش کن 

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  
خلاصه بعدش طوری شد که ورق برگشت خوده شوهرم باخانوادش دعواش افتاد باهاشون قطع رابطه کرد خونرو به مکاف ...

ار اعتمادی ک بهت کرده سو استفاده نکن ی

اگه همچین کاری کنی هیچوقت اعتماد بهت نمیکنه ولی بهش بفهمون چقدر خوبی

.......