2777
2789
عنوان

خانوما بدون دلیل کتبی و سندی میشه طلاق گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 67 پست
نفقه بچه رو باید بده درضمن خواهرت باید بگه من تمکین میکنم اقا مکانش فراهم کنه مگه نمیگی بیرونش کرده ...

رفت برای نفقه بچه گفتند تا سه سال نده اونوقت پیگیری قانونی میشه 

برای خودشم گفت میرم آقای قاضی ولی این و مادرش منو کتک میزنن باید امنیت م فراهم بشه قاضی هم گفت به ما مربوط نیست خواهرم ترسید بره تمکین کنه 

شوهرش فراهم کرده خونه و وسیله رو البته در حد یه یخچال و تلویزیون و فرش همین قاضی گفت خوبه تامین کرده 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لعنت به این قانونای مسخره یعنی من برای خواهرم و بچه هام میگم ک مهریه یه سرویس طلا باشه یا یه ماشین و ...

لامصب کاشکی سکه ش زیاد بود ۱۴ تا سکه سه سال پیش هر کدوم ۱۱ میلیون بود 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
رفت برای نفقه بچه گفتند تا سه سال نده اونوقت پیگیری قانونی میشه برای خودشم گفت میرم آقای قاضی ولی ای ...

خب دیگه خواهرت باید میرفت مگه جرات داشتن بزننش وقتی داره قانونی میره

دست روش بلند میکردن کارش جلو می افتاد

فامیل ما وکیله میگفت قانون جدید اومده که زن و شوهری شش ماه در کنار هم زندگی نکنند راحت میتونن جدا بش ...

واقعا میشه میتونید شماره اون وکیل فامیلتون رو بدید ممنون میشم 

وقتی زن خونه نباشه و مرد خونه باشه برا خانم میتونن عدم تمکین بزنن سرکلاسم استادم وکیله میخواید اخر ک ...

خودم میدونم اینو 

ولی می‌خوام ببینم چقدر طول می‌کشه خواهرم بدون سند کتبی طلاق بگیره همه میگن تا ۹ سال یکی میگه آخر عمر 

خودم میدونم اینو ولی می‌خوام ببینم چقدر طول می‌کشه خواهرم بدون سند کتبی طلاق بگیره همه میگن تا ۹ سال ...

اخر کلاس از استادم میپرسم کارشون خیلی خوبه و واردن ایشالله که بتونن کمکتون کنن 

خب دیگه خواهرت باید میرفت مگه جرات داشتن بزننش وقتی داره قانونی میرهدست روش بلند میکردن کارش جلو می ...

خواهرم با داداشم و بابام رفته بود خونش مادرشوهرش از پله ها پرتش کرد شانس اورد که داداشم جلوش بود 

ترس داره فکر کن پاس بشکنه پیش بشکنه دربه دری هست 

اخر کلاس از استادم میپرسم کارشون خیلی خوبه و واردن ایشالله که بتونن کمکتون کنن

ممنون 

واقعا خیلی برای خواهرم ناراحتم یعنی نمیتونه آزاد کنه خودشو از این نر وحشی 

اصلا تو عقدنامه غید شده ک اگ مرد شیش ماه خونه نباشه میتونی طلاقتو بگیری

خوب مرد شش ماه خونه نباشه درست 

ولی اینکه از هم جدا زندگی کنند و مرد خونش باشه نه 

سر صبحی اعصابم به هم خورد همه چی به ضرر زنا شده ظلمی که در حق ما زنا تو این کشور میشه قابل بیان نیست

واقعا 

باورت میشه یه ساله کارم شده برای خواهرم گریه البته تو خلوت جلوش گریه نمیکنم 

خیلی ناراحتم براش چی شد زندگیش چی میشه آینده ش

خوب مرد شش ماه خونه نباشه درست ولی اینکه از هم جدا زندگی کنند و مرد خونش باشه نه

بنظرم خواهرت بره دادگاه با مظلوم نمایی نمیشه بگو مث دیونه ها جیغ بزن و بگو اقای قاضی باید منوطلاق بدی و من نمیخام برگردم ...تهدید ب مرگ کنه خودشو تا بفهمن مطمعنه مشاوره و اینا نفرستن به شوهرش پیام بده بگ ازت متنفرم من هیچوقت برنمیگردم و...لجشو دراره ک اونم راضی شه ب طلاق