2777
2789
عنوان

خانوما بدون دلیل کتبی و سندی میشه طلاق گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 67 پست
تو ۱۱۴ تا داشتی عقل داشتی هم تو و خانوادت مال ما ۱۴ تا تازه سه سال پیش

من ۱۰۰۰سکه دارم اما مثل سگ باهام رفتار می کنه ۳تا بچه دارمانا بزدل وترسوام چیکار کنم راحت طلاق بگیرم .میدونم اگه اقدام کنم به طلاق ابروم روپیش همه به دروغ میبره،لج می کنه ،طلاق نمیده با بچه هام که نیدونه تنها دلیل زنده بودنم هیتن ازارم میده من تحمل دوری بچه هام روندارم .۱۸ساله ۱۳ساله و۲سال ونیمه هستن نابود میشن بچه هام اما خودمم تواین زندگی دارم از غم پیر وافسرده وبینار میشم منو هم راهنمایی کنید

شوهرش تنها مشکوک نیست مشکل جنسی هم داره ولی حوصله ندارم بگم کامل عزیزم به محارم دید جنسی داره

مثل شوهر من می‌گفت فلانی از من بهتره🤭

انشالله برن بمیرن که به نفع ما سه آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب من از ۱۱۴تا یکیشم نگرفتم ولی واقعا خداروشکر میکنم که مهریم کم نبود و با استفاده از اهرم فشار اون ...

به منم همین رومیگه شوهر وحشیم .البته من ۱۰۰۰سکه مهریم هست .اما میگه بدبخت قانون این مقدار رو به تو نمیده ‌سالی یکی میندازه جلوت.

من ۱۰۰۰سکه دارم اما مثل سگ باهام رفتار می کنه ۳تا بچه دارمانا بزدل وترسوام چیکار کنم راحت طلاق بگیرم ...

بچه هات دختران یا پسر 

پسر و دختر تا اول ۷ سالگی آخر ۶ سالگی پیش مادر ولی پسر بعد از ۷ سالگی پیش پدر تا ۱۸سالکی خودش انتخاب کنه 

دختر از ۷ تا ۹ پیش پدر و ۹ خودش انتخاب می‌کنه کجا باشه 

دیدار بچه ها هست با رای دادگاه بستگی به سن بچه ها ساعت یا ساعات یا روز یا روز ها 

بهتره یه وکیل عالی عالی بگیرید راهنمایی کنه 

فکر کنم اگر مال داشته باشه بتونید طلاق و بچه ها رو با مهریه تون مبادله کنید 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
به منم همین رومیگه شوهر وحشیم .البته من ۱۰۰۰سکه مهریم هست .اما میگه بدبخت قانون این مقدار رو به تو ن ...

درست میگه مهریه تا۱۱۰تا عند المطالبه است الان اونم به میزان توان هر کس براش قسط بندی میکنن گفتم الان فامیل ما داره۱۸ ماه یه سکه میگیره بقیه اگه قسط هارو نده میره زندان اما برای بقیه اش یعنی بعد ۱۱۰تا اگه نده زندانم نداره یعنی عملا هیچی

قانون ت.خمی همینه دیگه 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
من ۱۰۰۰سکه دارم اما مثل سگ باهام رفتار می کنه ۳تا بچه دارمانا بزدل وترسوام چیکار کنم راحت طلاق بگیرم ...

چرا می‌خوای جدا بشی علت طلاق چی هست ؟

اگه شوهرت معتاده اگه دست بزن داره و نامه پزشکی قانونی داری اگه نفقه نمیده یا خیانت کرده یا مریضی صعب العلاج داره اگه محکوم به زندانه اگه زندگی رو ترک کرده رفته فقط اینا دلایل موجه برای دادگاه هست

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋