2777
2789
ما یک همکارداریم هرروز اتاق رییسه که کارم زیاده نمیرسم نیرو کمکی بهم بده اونوقت ما بدون هیچ حرفی کار ...

وای دقیقا باید همین شکلی باش 

وظیفتو انجام بدی چیزی نگی تو سازمان های دولتی اصلا متوجه نیستن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من 20 سال سابقه کار جای دولتی دارم خیلی فرق می کنه با جاهای خصوصی این رفتار من هم به سابقه کاری ...

این مدیر به خودت حرف نمیزنه از پشتت حرف میزنه بعد چند وقت میبینی یهو سرت خالی می‌کنه 

بنظرت چطور باید با این آدم رفتار کرد 

حتی درست حسابی هم مشکلشو نمیگ ک آدم حلش کنه می‌ره اینور اونور میگ 

از معاونش شنیدم ک راجب من اینطور گفته....

این مدیر به خودت حرف نمیزنه از پشتت حرف میزنه بعد چند وقت میبینی یهو سرت خالی می‌کنه بنظرت چطور باید ...

به معاون اطمینان داری که راست می گه ؟

با خود مدیر حرف بزن بگو من شنیدم شما از کار من ناراضی هستین میشه از این به بعد هر مشکلی توی کارم بود مستقیما خودم رو راهنمایی کند تا بتونم رفعش کنم

به معاون اطمینان داری که راست می گه ؟با خود مدیر حرف بزن بگو من شنیدم شما از کار من ناراضی هستین میش ...

اره مطمئنم 

مرسی عزیزم

سال اولمه خیلی بی تجربه ام واقعا نیاز ب راهنمایی داشتم ممنون 

اره مطمئنم مرسی عزیزمسال اولمه خیلی بی تجربه ام واقعا نیاز ب راهنمایی داشتم ممنون

موفق باشی

کمی هندونه زیر بغلش بذار بگو خب من به عنوان نیروی تازه وارد نیاز به کمک و راهنمایی افراد با تجربه مثل شما دارم و اگه سنش بالاست بگو ممنون میشم پدرانه کار رو بهم یاد بدین ...

😂😂عجبببب

آره گیر میدم حسابی😂

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤