2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله سعی کردم منطقی از خودم دفاع کنم و با شناختی که از مدیر داشتم روش درست انتخاب کنم برای کارباهاش

توضیح هم میدی فکر می‌کنه داری الکی میگی و بهونه میاری درحالی ک دقیق کارتو انجام دادی

شما کار خودتو بکن اهمیت نده مدیر کارش تشویق نکردن و گیر دادنه

آدم زورش میگیره ک حرفتو قبول نمیکنن 

پشتت حرف بزنن و بگن بی مسئولیتی درحالی ک دارن حرف الکی میزنن

سلام بله عزیزم خیلی وقتا شده مدیر دنبال بهونه است ازاین آدم میسوزه اونایی هم کارشون رو خوب انجام نمیدن چیزی بهشون نمیگه مثلا برای ما ازشهریور یک نامه اومده بود آمار میخواستن هممون جواب نامه رو دادیم جز یک همکار آقا بود که انجام نداد بعد رییسمون من وهمکارم وصدا کرد که چرا کمک این آقا نکردید آمارشو دربیاره همین امروز کمکش میکنید جواب نامشو بده 

بله 

سعی کردم خودم رو نبازم و عصبی نشم 

پرسیدم لطفا میشه بگید کجا رو اشتباه کردم 

وقتی توضیح دادن 

منم براشون توضیح میدم که من به این روش رفتم و مشکلی نداره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
سلام بله عزیزم خیلی وقتا شده مدیر دنبال بهونه است ازاین آدم میسوزه اونایی هم کارشون رو خوب انجام نمی ...

دقیقا اصلا متوجه نیستن 

محیط کار من اینطوری ک انگار تو کوچیکترین کاری هم میکنی باید بهشون بگی وگرنه هیچی نمیبینن و از پشتت حرف میزنن

آدم زورش میگیره ک حرفتو قبول نمیکنن پشتت حرف بزنن و بگن بی مسئولیتی درحالی ک دارن حرف الکی میزنن

عجب پشت سرت حرف میزنه؟

بگو میخوام به نحو احسنت انجامش بدم لطفا ایرادمو بگید رفعش کنم بعد براش توضیح بده.

عجب پشت سرت حرف میزنه؟بگو میخوام به نحو احسنت انجامش بدم لطفا ایرادمو بگید رفعش کنم بعد براش توضیح ب ...

اره نشسته میگ کارشو درست انجام نمیده 

درحالی ک براش توضیح دادم ولی ...

ما یک همکارداریم هرروز اتاق رییسه که کارم زیاده نمیرسم نیرو کمکی بهم بده اونوقت ما بدون هیچ حرفی کارمون وانجام میدیم همیشه هم رییس تو جلسات میگه فلانی کارش زیاده نمیرسه درحالیکه ههمون یک مقدار کارانجام میدیم خلاصه خواهر الان باید فقط زبون داشته باشی هرروز اتاق مدیر باشی زبون بریزی من 18سال سابقه دارم انقدر ازمحیط کار بدم اومده میخوام با 20سال بزارم برم بااینکه کارم هم دولتیه

ما یک همکارداریم هرروز اتاق رییسه که کارم زیاده نمیرسم نیرو کمکی بهم بده اونوقت ما بدون هیچ حرفی کار ...

یاد ی دوستی افتادم دوران دبیرستان اون خیلی حساس بود وزود گیر میداد علکی که تو منو اذیت کردی واین حرفا جالبه خیلی محبوب بود بعدش من هیچچ کاری به کارش نداشتم ولی دوستم در عین اینکه زبون می‌ریخت اذیتش میکرد میگفت نه اینی که اذیت میکنه تویی اون عالیه واقعا زبون ریختن رو آدم هم باید بلد باشه هم باید شانس داشته باشه که حرف زد گوش بدن وگرنه زبون ریختن من هیچ فایده ی نداشت

توضیح هم میدی فکر می‌کنه داری الکی میگی و بهونه میاری درحالی ک دقیق کارتو انجام دادی

ببین من 20 سال سابقه کار جای دولتی دارم خیلی فرق می کنه با جاهای خصوصی این رفتار من هم به سابقه کاریم بر می گرده و هم محیط کاریم بر اون اساس می گم

مثلا یه مدیر دوست داره ثابت کنه من رئیسم منم دل به دلش میدم مثلا کارهام انجام میدم ولی تهش می گم بازم هر جور نظر شماست تغییرش بدیم 

یه مدیر بی چشم و رو هست خیلی جدی تند باهاش حرف میزنم اصطلاحا میرم توی شکمش تا فکر نکنه ازش می ترسم 

یه مدیر دوست داره ازش تشکر بشه بگی مرسی حواست بهم هست 

اما در کل همیشه مودب و موجه و محترمانه و بدور از رفتارهای زنانه برخورد می کنم

شاغلم . خودم مدیرم😃 مدیر شرکت خودمم . گیر میدم آره😂

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤