سر بحث دعوا دخالت خاهر شوهر مادرشون دختره له میشه نگاش میکنی میبینی ۲۵ سالش بیشتر نیست اما عین ۴۰ ساله ها شکسته شده حالا پسره اگرم وضعیت مالی خوبی داشته باشه و گرنه دختره زیر تورم مستاجری له میشه بعدا مجردا دنبال عین که شوهر کنن تعجب برام😂😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگیتون تنها چالش هایی داشته؟؟چقدر اذیت شدی بابتش
هیچ چالشی نداشته خودم خواستم چون ازش لذت میبردم و میبرم اصلا واسه همین ازدواج نکردم و با کسی نبودم که تنهاییم از دستم نره و رابطه ج نداشته باشم و بچه وای بچه کابوسه موجودات چندش . دلیلی واسه ازدواج نداشتم . خوشبختم چالشی که اذیتم کنه نداشتم. خواستگار داشتم کلی از داغون تا عالی. هرکسی بود قطعا به کسی که متخصص و جراح بود جنتلمن بود هیچ عیب اخلاقی نداشت بور و چشم رنگی بود قد بلند بود بله میگفت ولی من ندادم چون میخواستم تنها باشم
✝️ ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه 👷♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤
✝️ ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه 👷♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤
شایدم من ژن مردانم بیشتره نسبت به اونا خودم سعی کردم نیاز جنسیمو کنترل کنم تا حدی خیلی زیاد
ژن مردانتون بالاتر باشه که باز هم شما نیاز جنسیتون از اونا بیشتره و باز هم دنبال رابطع ای اما چون هورمون مردونت بیشتره این وسط به دختر و زن های معمولا سن بالا گرایش داری نه اقایون
هنوز ولی زوده. اگر به ۳۰ سال رسیدی هنوز رو این عقیده بودی معلومه عاقلی
مگه میشه بخاطر ترست از رابطه ازدواج نکنی میخوای نگهش داری تا کی,فردا ۵۰ سالت شد پیر و ضعیف شدی چی
ترس از چی؟. چیو نگهدارم تا کی؟ از کی تاحالا ۵۰ سال پیر و ضعیفه؟😂 . هر وقت ۹۰ سالم شد افتادم رو جا خدای نکرده پول دارم پرستار میگیرم.