2777
2789
عنوان

روابط با بعضی پسرا یا ازدواج اینجوریه که

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 84 پست
منم شنیده بودم بله ولی شما چیزی نو دینتون به نام غسل ندارین؟معمولا بعد رابطه و مثلا میگم انزال مرد ب ...

چرا غسل داریم. ولی بهش میگیم تعمید دادن. نه غسل. و کلا فرق داره با مال شما. اول تولد چون همه با گناه اولیه دنیا اومدن تعمید میشن. و  روزهای مناسبتی . 

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

[QUOTE=361933499]چهل[/QUOTEتفکرتون مال دهه ۶۰ هستالان یه دختر ۱۶ ساله اینجور فکر نمیکنه به هرحال خوش ...

ربطی به تفکر نداره عزیزم به تجربه ربط داره من قبل بچه دار شدنم کار می‌کردم اما واقعا خسته میشدم وقتی بجه دار شدم کارم رو کنار گذاشتم و زندگیم خیلی بهتر شد هم به کارهای خونه میرسیدم هم به بچه هر وقت هم که می خواستم همسرم بهم پول میداد بیرون میرفتم می‌گشتم همسرم هم راضی تر بود

تو این سایت زیاد دیدم که میگن برید سرکار دستتون توجیب خودتون باشه ازدواج نکنید ولی من بر حسب تجربه میگم اگر همسر آدم خوب باشه زن لازم نیست بره سرکار  

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدا از اینا بگم که عین ملکه ها باهام رفتار میکرد در ماشین باز میکرد و فلان

تو اتفاقا تحقیر شدی که این دید رو داری ، اگه پسره باهات مثل ملکه رفتار میکرد این طوری حرف نمی‌زدی. پسره تحقیرت کرده فکر کردی همه مثل اونن

تو اتفاقا تحقیر شدی که این دید رو داری ، اگه پسره باهات مثل ملکه رفتار میکرد این طوری حرف نمی‌زدی. پ ...

شاید هردختری ارزوش باشه با همچین پسری از لحاظ مالی باشه ولی خب .....

شاید هردختری ارزوش باشه با همچین پسری از لحاظ مالی باشه ولی خب .....

احساس میکنم خیلی خام و بچه سالی .من ۲۶ سالمه تا دلت بخواد توی جامعه و محیط کار بودم و آدم دیدم ، تو بدبینی داری و حس حقارت درونی .

احساس میکنم خیلی خام و بچه سالی .من ۲۶ سالمه تا دلت بخواد توی جامعه و محیط کار بودم و آدم دیدم ، تو ...

حقارت ؟ 

من امسال ۱۹ میشم 

خب انشالله شما از اون غول چراغ جادو ها پیدا کنی