2777
2789
عنوان

روابط با بعضی پسرا یا ازدواج اینجوریه که

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه میشه تو الان پسر نخوای؟😂یجور حرف زدی گفتم ۳۰ سالته

عجیب نیست همسن این کاربر بودم نمیخواستم نه رابطه نه دوست پسر هیچوقتم نداشتم و ندارم و نخواهم داشت الانم شده ۴۰ سالم راحت و ازاد و خوشحال و سینگل و شادگ

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

الان با کی زندگی میکنی عزیزمیکی ممکنه مثل شما شاد باشه

تنهام 

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

دوستام همیشه میگن تو بیشتر از سنت میفهمی وگرنه همشون عشق شوهر دارن میگن این منو میگیره فلان😂

خب دیگه اونا هم پس نیاز جنسی و عاطفیشون بالاست درسته؟

شما هم انشالله از اون دسته هایی که یهو عاشق میشی

تو زندگیتون با کسی نبودین؟

نه. 

عجیب نیست همسن این کاربر بودم نمیخواستم نه رابطه نه دوست پسر هیچوقتم نداشتم و ندارم و نخواهم داشت ال ...

افرین دختر خوب بلاخره منم تو زندگبم یسری تجربه ها داشتم والانم ازشون درس گرفتم عاقل شدم

افرین دختر خوب بلاخره منم تو زندگبم یسری تجربه ها داشتم والانم ازشون درس گرفتم عاقل شدم

من بدون تجربه چیزی به این رسیدم