2777
2789
اولاش خب قطعن خیلی سخته اجاره مغازه این به کنار اصلن کدوم شغل ازاد ؟مگ یه جا عمده فروشی پیدا کنه جنس ...

واقعا نمیدونم چه کاری ، سرمایه امونم در حد یه شغل خوب نیست خودمونو بتکونیم یه تومن جمع میکنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا نمیدونم چه کاری ، سرمایه امونم در حد یه شغل خوب نیست خودمونو بتکونیم یه تومن جمع میکنیم

یه میلیارد؟

ببین اولش خوب تحقیق کنید 

از کارمندیش نزنه یهو بیرون پشیمون شه با این اوضاع 

زرنگی کنه دو تا همزمان داشته باشه

من خودمم بابام شغلش ازاد بود ، قشنگ دیدم که ادم چطور یدفعه از صد به صفر میرسه واسه همین خیلی میترسم. ...

بگو الان دوره ای نیست ک بری دنبال ارزوهات شب میحابی صبح پامیشی قیمتا ده برابر شده !!!الان فقط باید تلاش کرد ۹۰درصد مردم فقط بخاطر ی لقمه نون سرکارن و خیلیاشون شعلشون شعل مورد علاقشون نیست ولی ناچارن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

شغل همسرم درحال حاضر کاشی کار خوبه بد نیس روزی ۱ونیم ایطرفا میشه البته کارگر هم روزی ۱تومن میده ک جدا هست ولی استهلاک زیادی داره قصد داره شغلش عوض کنه مغازه ای چیزی بزاره

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
من خودمم بابام شغلش ازاد بود ، قشنگ دیدم که ادم چطور یدفعه از صد به صفر میرسه واسه همین خیلی میترسم. ...

اخه وضع بازار بده ... من بابام کارگاه داشت جمع کرد شوهرم کارمنده برا شغل دوم خیلی جاها رفت ببینه چی خوبه گفت همه دارن مینالن اخر به این نتیجه رسیدیم من برم سرکار 😂😂😂

یه میلیارد؟ببین اولش خوب تحقیق کنید از کارمندیش نزنه یهو بیرون پشیمون شه با این اوضاع زرنگی کنه دو ت ...

اره ، نه یهو نمیاد بیرون ، ولی میبینی مردا یدفعه که ناامید بشن دیگه چقد میرن تو خودشون؟  دقیقا همون شرایطه

ممنون فعلا ک خیلیا ناامیدم کردن گفتن ممکن نیست دیگه هرچی خدا صلاح بدونه

خدا بخواد میشه نماز حاجت بخون برای  امام جواد (به باباش امام رضا قسمش بده که کار شوهرت جور بشه) رد خور نداره میشه شک نکن 

من دوتا بچه دارم ۱ هفت ساله ۱ هشت ماهه گفتم موقع هایی که خونه ای بچه رو بگیر خودم برم سر کار منم از ...

کار خوبی میکنی ، خونه داری ادمو کم کم افسرذه میکنه