بچه ها لطفا سرزش نکنید میدونم کارم زشت بوده در کل .. شوهرم دوتا پسر خاله داره ک پسر خاله بزرگش و خانومش با هم چند باری بیرون رفتیم زد اون یکی پسر خالش ازدواج کرد یه دختری که ۷ سال از خودش بزرگ تر بود و گرفت . و .. همه میگفتن این دختره اهل زندگی و .. نیست درست هم میگفتن انقد مسافرت و .کشید شوهرشو شوهره ک ورشکست شد گزاشت رفت همه گفتن طلاق گرفته ۸ ماه دختره رفته بود با منم میونه خوبی داشت دوسش داشتم چند باری بیرون رفته بودیم خلاصه زد منو بی دلیل البته همه فالور ها( فامیل های شوعرشو ) آنفالوکرد منم خیلی خیلی ناراحت شدم حتی چک میکردم همش عکس های لختی و ... میزاشت نمایه اینستاگرام ش ... من با این یکی عروس خالهه که صحبت کردم ذاجب این میگفتم این واسه چی اینطوریه اصلا نرمال نیست آدم باید بفهمه با کی بیرون میرع و اشتباه کردیم و.. الان دختره برگشته شوهرمم
ب زور گفت امروز باهاشون بریم بیرون منم دو دل بودم ولی رفتیم و خوش گذشت ؛؛ حالا میترسم اون یکی دختره با این درباره اوکی بشه ( آخه خیلی صمیمی بودن و دعواو بحث شدید کردن ) چیکار کنم 🫠
اگه در همون حد بود خودت بگو بعد انفالو ناراحت شدم به اونیکی گفتم بدکزدی منیکه صمیمی بودمو انفالو کردی
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اون دختر ه هم پشت سر این خیلی حرفا ب من زد بنطرت با وجود اینکه هم رازیم 😂میره و میگه ؟ آخه چند روز پیش برگشت بهم گفت این دختره بعد طلاق گیر داده ب جاری من جاریمم خا...مالیشو میکنه انکار ن انگار تا چند روز پیش غیبت اینو میکرد
اسی کارت خیلی زشت بوده که غیبتش رو کردی. کار عروس خاله شوهرت از کارشما زشت تربوده که شماروهمدآنفالوکرده.یه جورتوهین بوده دیگه. اگه یه زمانی لورفتی که غیبت کردی اصلا کم نیار.بگوچطوره شمامنو آنفالوکردی مگه من بروت آوردم منم ناراحت شدم ازکارت واین حرفارو ازروی عصبانیت پیش فلانی زدم.😁 به همین راحتی. خودت روناراحت نکن بابا واسه اینکه فلانی بشنوه ناراحت میشه. ناراحتم شد به درک .😅