2777
2789

بچه ها من پدرم کارش خرید و فروش دام رنده هست 

روزانه با چندین نفر معامله میکنه بعد یه نفر یه روز میاد جلوی مغازه و یه دونه دام داشته بهش میده منم همونجا بودم و پولو براش انتقال دادم مشخص بود اعتیاد داره ولی خب اینکه بگی فهمید دزد هست یا نیست نمیشد گفت تو یه جنسی داری میگی من میخوام بفروشم من از کجا بدوتم ک تو دزد هستی یا نه از سر ندونستن ما دام خریدیم الان بعد از ۱ ماه صاحب مال دزد رو آورده جلوی مغازه میگه حیوونم رو بده یا میرم شکایت میکنم دزد رو هم آورده میگه به این فروختم در صورتی ک ما اصلا نمیدنستیم دزد هم اعتیاد داره به نظرتون ما چیکار بکنیم بخوایم بدیم هم باید ۷ میلیون بدیم بره شکایت بکنه ما مقصر میشیم ؟ چیکار بکنیم کسی میدونه لطفا راهنمایی بکنه

بزار بره شکایت کنه 

فقط برید وکیل خوب مشاوره بگیرید

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه ما نمیدونستیم

تهش اینه ثابت کنید ولی باز باید رد مال کنید

ینی پوب یارو رو بدید

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
ولی ما نمیدونستیم دام دزدی هست روزانه چندین نفر میان میفروشن ما از کجا بفهمیم ک دزدی هست

خود بابات میدونه اشتباه کرده

قانونا کسی رو نمیشناسی نباید بخری

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
تهش اینه ثابت کنید ولی باز باید رد مال کنیدینی پوب یارو رو بدید

خب ما ک نمی‌دانستیم دزدی هست ار کجا میدنستستیم 

دزدش رو پیدا کرده پولشو و دامشو رو از دزد بگیره نه ما ار ک هیچ گناهی نداریم 

خود بابات میدونه اشتباه کردهقانونا کسی رو نمیشناسی نباید بخری

چ قانونیه احه مگه میشه اینجوری کاسب کار هست بابام خرید و فروش میکنه ما از کجا بایدبدونیم ک کی درد هست کی نیست آخه این چیزیه 🥲🥲🥲🥲

خب ما ک نمی‌دانستیم دزدی هست ار کجا میدنستستیم دزدش رو پیدا کرده پولشو و دامشو رو از دزد بگیره نه ما ...

کسی که تاحالا ندیدیش نباید بخرید

بیین چندین سال پیش این آقا رو ازش جنس خریده بود و یه شناخت جزیی داشته ولی خب نمیدونسته این دزدی هست

فردا از یه وکیل بپرس من نظرمو گفتم