2777
2789
عنوان

از دزد جنس خریدیم ولی نمیدونستیم حالا صاحب مال اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 29 پست
فردا از یه وکیل بپرس من نظرمو گفتم

دستت درد نکنه ممنونم بایت راهنمایی 

فک کنم ما هم ۷ میلیون رو بدیم بهتره ک شرش کنده بشه 

ولی داره از ما پول زور میگیره خدا ازش نگوزه ک من راضی نیستم به عنوان اولاد پدرم بخدا ما هم نداریم ندونسته این بلا سرمون اومده اخه چ قانونیه وقتی نمیدونی باید پول هم بدی خب آدم حسابی دزدت رو گرفتی برو مالت رو ازش بگیر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یبار داداشم یه موتور با قول نامه دستی خریده بود دزدی از آب در اومد داد رفت . ضرر کرد .

بخدا دیگه قانون هم شریک دزد ها شده آخه وقتی ما نمی‌دانیم ک مال دزدی هست یا نه چرا باید ما پولشو بدیم

بخدا دیگه قانون هم شریک دزد ها شده آخه وقتی ما نمی‌دانیم ک مال دزدی هست یا نه چرا باید ما پولشو بدیم

شما باید از دزد شاکی بشید

ولی اون بدبخته دیگه پولی نمونده براش

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
کسی که تاحالا ندیدیش نباید بخرید

جسارتا شما وکیل هستید؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
شما باید از دزد شاکی بشیدولی اون بدبخته دیگه پولی نمونده براش

خیلی دنیای بی عدالتی هست ما پولو میدیم ولی حلالشون نباشه چون ما ندونسته خریدیم هر جای دنیا هم بگیری آدم ک ندونسته بود بی گناهه

خب شما از دزد خریدین دیگه یعنی پول کوسفند رو دادین به دزده. 

دزد هم صاب گوسفند رو آورده دم مغازتون گفته بهش من به شما فروختم 

صاب گوسفند هم حیوونش میخاد 

اگ حیوون هست بگو دزده پول منو برگردونه تا منم گوسفند رو بدم. 

چون چیزی که برای هر سه محرزه اینه شما پول دادی به دزده 

خب شما از دزد خریدین دیگه یعنی پول کوسفند رو دادین به دزده. دزد هم صاب گوسفند رو آورده دم مغازتون گف ...

خب دزد نداره ک بده الکی میگه میدم ولی نداره که بده 

صاحب مال هم میگه من گوسفندم میخوام میرم شکایت میکنم ک مال دزدی خریدی تو دزدخری کردی درصورتی که ما اصلا نمیدونستیم این دزدی هست

خب شما از دزد خریدین دیگه یعنی پول کوسفند رو دادین به دزده. دزد هم صاب گوسفند رو آورده دم مغازتون گف ...

بعدم هم حرف یک ماه پیشه گوسفندو فروخته 

میگه یه گوسفند مثل گوسفند خودم باید بخری بدی وگرنه میرم شکایت میکنم اینو میگه 

خب دزد نداره ک بده الکی میگه میدم ولی نداره که بده صاحب مال هم میگه من گوسفندم میخوام میرم شکایت میک ...

او اضافه می‌کند: عنـصر معنوی این جرم اطلاع مال خر از سرقتی بودن مال است و یا اینکه قرائن و شواهدی وجود داشته باشد که نشان دهنده سرقتی بودن مال است برای مثال فردی از یک معتاد و یا یک دوره گرد شی با ارزش را بخرد و اطمینان داشته باشد این شی سرقتی است مرتکب جرم مال خری شده است.

این وکیل می‌گوید: بنابراین اگر شخص مالی را با علم با اینکه سرقتی است از دیگری بخرد و یا مخفی کند و یا به عنوان هدیه قبول کند مرتکب جرم مداخله در مال سرقتی یا خرید و فروش مال مسروقه شده است .در صورتی که شخصی از سرقتی بودن مال اطلاعی نداشته باشد و آن را بخرد، مرتکب جرم نشده است. البته باید مال را به مالک برگرداند و برای جبران خسارت به فرد سارق رجوع کند.

او اضافه می‌کند: عنـصر معنوی این جرم اطلاع مال خر از سرقتی بودن مال است و یا اینکه قرائن و شواهدی وج ...

این طرف معتاد بود یعتی چون معتاد بود ما متهم میشیم ؟