2777
2789
عنوان

زنم حیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین چی براش کم گذاشتی مهندس زنا هیچ وقت بخاطر هوس خیانت نمیکنن بخاطر کمبود خیانت میکنن مثل مردا نیس ...

هیچ ربطی نداره خیانت فقطط از ذات کثيف میاد هیچ ربطی هم ب کم گذاشتن چه زن چه مرد نداره..اتفاقا کم نیستن زن های هرزه که ذاتشون کثیفه

وقتی حضرت محمد مرده زنده میکنه مگه میشه به زندگی برنگشت😅😅😅من شوهرمو تو بغل همکارش دیدم وبخشیدم در ...

خدا لعنتشون کنه اشغالای هولو

هیچی نکردی؟همکارِشوهرتو جر ندادی؟

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
بهش فرصت بده ولی ببین چی براش کم گذاشتی که فکر خیانت ب سرش زده

منم قبلا همین فکرو میکردم میکردم ولی کسی ذاتش خراب باشه دیگه خرابه هرچقدرم بهش اهمیت بدی بازم خیانت میکنه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

ینی لخت رسیدم روسرشون تو خونمون

ببین خدا شاهدِ باز این کارو میکنه اما محتاط تر که دیرتر بیفته تو تله

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
از شوهرت یه امتیاز می‌گرفتی بخاطر بخشیدنش

به دوستمونم گفتم که فقط باعث شدم محتاط ترشه وگرنه هرکی تنش به حرام خورد دیگه تا تهش همون کثیفه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
فرق داره خیانت زن وقتی خیانت میکنه ناشی از کمبوده نه از هوس

آها چه استدلالی 

واقعا به حرفایی که می‌زنید فکر هم بکنید بد نیست

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

چه کامنت های حال بهم زنی!!!!!!!!!!!!

یعنی چی که ببین کجا براش کم گذاشتی 

برعکس بودم همینا رو میگفتید؟

اگر تاپیکت فیک نیست طلاق بگیر 

خیانت بار اولش سخته 

دل شما هم دیگه باهاش صاف نمیشه 

ضمننا خیانت از ذات خراب میاد 

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است 

ببین چی براش کم گذاشتی مهندس زنا هیچ وقت بخاطر هوس خیانت نمیکنن بخاطر کمبود خیانت میکنن مثل مردا نیس ...

چند روز پیش یه وکیل میگفت آمار طلاق زیاد شده به خاطر خیانت خانوم ها 

اکثرا این خانوم ها که خیانت کردن مهریه رو هم تمام کمال دریافت میکنن 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤