2777
2789
عنوان

لطفا بازن بیشتراز پنج سال کوچیکتر ازخودتون ازدواج نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته ، کلا در دنیا برای ازدواج ، قانونی نیست . چیزایی هم که گفته میشه ، تجربه شخصی هست و مشمول همه ...

انشالله به خق خدای امام رضا من و عزیزانم ازین چیزایی که شما گفتی در امان بمونیم

شما هم خدا به دلت بده

البته خدا به دل همه میده مطمئن باش

دقیقا موافقم باهات خیلی خوب حرف میزنی

کاش میتونستم خوب هم زندگی کنم ، ولی بلد نبودم . 

اما در مورد ازدواج ، تابوهایی هست که فروریخته ، اصطلاحاتی مثل نیاز جن.س.ی ، ار.ضا و ... که آگاهیم ، اصلا در دایره فکری نسل پیشین نبود ، ولی خوب مردم اسیر تبلیغات  هستند که به شکل های مختلف به مغز وارد میشن . نهی ها کم کم عادی میشه و وقتی عادی شد ، به راحتی انسان میتونه سراغش بره . 

انسان های قدیمی ، نسل های قبل ، اصلا چنین چیز هایی در ذهنشون نبود که بخوان ازش جلوگیری هم کنن . ولی در ذهن ما اون بازدارنده اصلی که میشه گفت   عدم ورود ذهن به تابوزدایی هست ، دیگه از بین رفته ، خیانت هم نباشه ، قوه خیال توان فعالیت داره و این خیلی آسیب میزنه.

دختر خوب شما هنوز مجردی واز زندگی مشترک وروابط بین طرفین فقط یه چیزی شنیدی ،هیچ تجربه ای نداری ،مثل اینه که حتی یکبار هم آشپزی نکردی ولی به بقیه توصیه میکنی مرغ مجلسی روچجوری درست کنید ،این نوع رابطه بین پدر ومادرت هزاران علت داره که شاید یک علت بسیار کوچکش برگرده به سن پدرت .همانطور که دوستان گفتن اکثر اقایون در سن بالا هم مشکلی برای رابطه ندارن .پس اصل مشکل پدر ومادرت رو جای دیگه باید جستجو کنی .

دقیقا خیلی موافقم قدیم زنها به یک محبت ازسمت شوهر راضی بودن 🤣

کلا ، قدیمی ها در یک دنیای دیگه زندگی می کردند . موضوع های جدید مثل عشق و ار.ضاع و .. در جهان اونها نبود. 

دنیای قدیم ، دنیای وظایف بود ، دنیای جدید دنیای خیال و حق .

تو قدیم ، همه در حال کار کردن بودن ، یک آتش روشن کردن ، آب تهیه کردن ، غذا درست کردن و استحمام کردن ، روی هم رفته کل روز رو برای یک زن می گرفت . برای مردها هم که همشون کار یدی یعنی عملی داشتن ، همیشه کار می کردن ، فرصتی برای خیال پردازی نداشتن ، 

فیلم نبود ، داستان نبود ، اوقات فراغت هم اگه بود ، می نشستن و صحبت می کردن.

کلا زندگی طوری بود که نمیدونستن کی اومدن و کی رفتن . 

یک دختر و پسر تو ۱۵ سالگی و .. ازدواج می کردن و بلافاصله ، فرزند پشت فرزند ، و دیگه چه فرصتی بود برای تماشای فیلم و .. 

البته اون زمان ها زندگی ها بسیار ساده بود و مثلا مثل الان نبود که یک فرزند از نوزادی تا سن بلوغ ، هزار تا نیاز داشته  باشه ، لباس ، کلاس های مختلف ، ویتامین و .. مکمل ها و .. 

بچه ها از شیرخوارگی که رها می شدند ، تو کوچه و برزن وقت می گذروندن و بلافاصله ازدواج و ادامه چرخه .

ولی نسل جدید ، یک نسل پر از نیازه . استانداردهای زندگی بسیار زیاد شدن ، تخیل به واسطه مشاهده زندگی های خیالی ، که علتش فیلمها ، روان شناس ها و .. هستن،  زیاد شده .

ببینید ، دنیا ذاتا توان تامین اینها رو نداره ، مشکل از همین جا هست که ما یک دنیای فکری پیدا کردیم که با دنیای واقعی فرق داره . 

خود موسیقی ، و تماشای صحنه عاشقانه یک فیلم و حتی کارتون و حتی فیلم های پ و ر . و غیره ، تصویر دست نیافتنی از زندگی،  چه از باب حسی و ج.نسی و .. در ذهن درست کرده ، اینها نمیتونه تامین بشه ، کلا با ذات دنیا فرق داره ، 

من مذهبی کلاسیک نیستم ، اما اگه مذهب رو نوعی تجربه در نظر بگیریم،  چیزهایی که موجب میشن احساسات انسان ، به شدت تحریک بشن ، مثل موسیقی ، فیلم ، کتاب و .. همه موجب پیدایش تضادی بین زندگی روحی و خواسته های روحی انسان ، با توانایی جهان در تامین اونها شده ، ازدواج اونی نیست که در فیلم و کتاب می‌بینیم و در موسیقی ، در حس و حال اون میریم . یک چیز ساده هست و مرد و زن واقعی با مرد و زن فیلم و موسیقی فرق داره ، به ویژه که دنیا بازی های مختلف مثل مرگ و بیماری و .. داره که اگه رخ بده ، خیالات فرومیریزه .

بهتر بود در جهان ، متناسب با خودش قرار بگیریم و بدونیم کجا هستیم

کلا ، قدیمی ها در یک دنیای دیگه زندگی می کردند . موضوع های جدید مثل عشق و ار.ضاع و .. در جهان اونها ...

دقیقاااا موافقم خوشبحال همون قدیمیا 

کاش منم قدیم به دنیا میومدم 

کاش همه میدونستن به قول شما ازدواج اونی نیس ک درفیلم میبینن 

واقعا ایول به این همه عمقی نگریتون