همه اینطوری نیستنداییم ۲۰ سال بزرگتره، عموم ۱۵ سالتازه خالم ۹ سال از شوهرش بزرگتره خخخخ
مادر و پدر من هم ۱۵ سال اختلاف سنی دارن و البته آدمهای نسل قدیم هستن و بدون هم نمیتونن زندگی کنن . مادرم نباشه بابام فشارش میره بالا . البته ۸۵ سال پدر و ۷۱ سال مادرم داره .
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دقیقا همسن خوبه یا دوسال تفاوت تواین زمونه اگ طرف نتونه نیازو برطرف کنه دیگری میره خیانت میکنخ
خوب ، نیاز ، خیانت و .. یه مبحث دیگه هست . کلا روابط خارج از ازدواج ، در قدیم در مردم تعریف نشده بود. ازدواج در قدیم یک عملی بود که ناخودآگاه انجام میگرفت و بیشتر بهتر کردن زندگی مدنظر بود .این که نیاز تامین نشه ، خیانت پیش میاد ، اینها همه تبلیغات هست . یکی میدیدی شوهرش یا زنش بیمار بود ، تا آخر عمر ازش نگه داری می کرد . اصلا این موضوع نیاز جن. سی و شاخ و برگ دادن بهش یه چیز جدیده که اونقدر عادی شده که ما فکر می کنیم برای اون ازدواج می کنیم.
خالم چند ساله ازدواگ کرده خداروشکر راضیه دایی و عموم هم بچه هاشون بزرگنعزیزم خودمم ۳ سال و خوردن ای ...
درسته ، کلا در دنیا برای ازدواج ، قانونی نیست . چیزایی هم که گفته میشه ، تجربه شخصی هست و مشمول همه نمیشه . در ضمن سرنوشت هم میتونه اتفاقات ناجوری رو به همراه داسته باشه که بر زندگی اثر بزاره