2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 8752 بازدید | 380 پست

[QUOTE=361931657]مشکل فقط مادرش نیست همش به خانوادش برادرزاده خواهرزاده هاش محبت بی جا می‌کنه لباسایی که من یادگاری 

ببین نوع محبت هر  خانواده فرق داره

روش اونام اونطوریه پس بهتره خودتو زجر ندی چون همسرت چندین سال تو اون خانواده بوده و یاد گرفته واین دلیل بر بد بودنش نیست فقط روششون با شما فرق داره

فقط با سیاست یه کاری کن وقتی پیش همید کمتر تلفنی صحبت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزمزمه من برای اون خانمی که اصرار داره عروس بیچاره بره پشت جواب دادم ، من کاملا به شما حق دادم . متن ...

آره خب میدونم...خوبش کردی حقش بود تازه به ی بنده خدایی ام که اینجا حرفامو تایید کرده بود کلی فحش داد واقعا ناراحت شدم...این معلومه دست همه مادرشوهرا رو خودش از پشت بسته خودش مادرشوهریه

متاسفانه زمونه عوض شده الان دیگه خانوما برا شوهر همه از خودگذشتگی میکنن و اونا برا خانوادشون....

چرا طلاها و پولاتو دادی بهش؟؟اشتباه کردی. مطمئن باش هیچوقت قدر نمیدونه گاهی الکی بهت میگه قدر میدونم که بلا نسبت خرت کنه.

متاسفانه خیلی از مردای الان همینن نمیگم خانوادشو دوست نداشته باشه ولی نباید جلوی زنش اینطور زیاده روی کنه، ضررش ب زندگی خودش میرسه.

باهاش حرف بزن بگو من میخام تمام توجهت بمن باشه حداقل در حضور من رعایت کن

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :عزیزم، می‌دونم که چقدر شرایطت سخت شده و این وابستگی بیش از حد شوهرت به مادر ...

وااااای چقدر دست بود مثل یک روانشناس حرفه ای مشاوره داد من میخواستم برم ارشد مشاوره بگیرم نا امید شدم وقتی اینا هستن دیگه کی میره پیش روانشناس!!!!

متاسفانه زمونه عوض شده الان دیگه خانوما برا شوهر همه از خودگذشتگی میکنن و اونا برا خانوادشون....چرا ...

خیال کرده من زندگیش برم قراره از من بهتر بیاد تو خوابم چنین چیزی رو نمیتونه تصور کنه...بقران خودش گفت کل فامیلام بهم میگن شانس آوردی از ازدواج ی فرشته گیرت اومده درسته غریبه ولی از همه عروساتون بهتره

تا جایی که من متوجه شدم و از زبون چندتا روانشناس هم شنیدم، کمک مالی خانواده زن به داماد،مخصوصا اگر د ...

شوهر اسی قصیه اش فرق میکنه ،از اینا میخواد ،ندیدی اسی میگه شوهرش گفته خونه بفروشین زمین بفروشن ،قشنگ پول میخواد ازشون

وااااای چقدر دست بود مثل یک روانشناس حرفه ای مشاوره داد من میخواستم برم ارشد مشاوره بگیرم نا امید شد ...

عزیزم خب باید شوهر آدمم انسان باشه نه دور از جون شما ی الاغ ...ی الاغ هرچقدر از این تکنیک ها بخای سرش پیاده کنی بی فایدست

آره بخدا خیلی عقده ایه خواهرم روز اول تا دیدش گفت این خیلی عقده ایه از لحن حرفاش فهمید

عزیزم ول کن این آدم نابالغ مریض رو .همسر شما شکاکه، پر از عقده بچگی و و خام و بسیار ناپخته، با این آدم زندگی خیلی سخته. 

دقیقا مثل شوهر عمه من، دقیقا اونام ۱۱ خواهر برادر هستن. وای سالهای سال عمه ام ادیت شد تا الان که دیگه شوهرش ۶۰ سالش شده و خودش منوجه شده ظاهرا. با این تفاوت که ایشان مهندس تحصیلکرده و خیلی موفقی هم بودن و شکااک هم نبود و عمه ام آزادی عمل داشت. ولی همین وابستگیهای مسخره رو اول با پدرش و بعد مادرش و بعد از فوتشون با خواهر برادرا ادامه داد.وقتی خانواده خوبی داری  و هواتو دارن، الان جدی فکر کنی به زندگیت بهتره تا بعدها که کلی هزینه بدی برای این آدم و باز طلاق. 

من از سیاست چیزی نمیدونم واقعا تو این مسئله خنگم دلم میخواد کسی راه حل بده

اینجا ما که اخلاق و رفتار همسرتو دقیق نمیدونیم تو نت جستجو کن یا کتابای مخصوص به رفتار های سیاست رو بگیر یا مشاوره برو

شوهر منم‌همین بود..عقد ک بودیم‌وقتی از جایی ناراحت بود لپبهش میگفتم چی شده میگفت هیچی‌ بعد میرفت برا مامانش میگفت...عین بچه ننه ها

همیشه میگفت من‌مامانمو بیشتر از دنیا دوس دارم...حرف حرفِ مامانش بود و البته خواهر هاش

کم کم ک عاقل شد دید انگار داره ازش سواستفاده میشه سرد شد تا الان‌ک گلا سرد شده و ماهی یه بار هم‌نمیره خونه مامانش.اللته هر شب زنگ‌میزنه مامانش بهش

قبلاً مامانش هم همش خودشو میزد ب مریضی.نمیدونی چ روزایی بود..اگ الان بود حتما جدا میشدم‌

خداروشکر ک گذشت

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡