2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 51 پست
شوهر من با دو تا بچه و هر روز از ۵صبح تا ۹ شب ۲۵میلیون در میاره..اون وقت شماها اصن نمی‌دونید گیر و گ ...

عزیزم منم نگفتم که دوستش ندارم اولن کسی که توان مالیشو داره باید برای زنش خرج کنه هم زنش وظیفشه خب هم اون توانشو داره هم من من خودم گفتم کمک مالیش میکنم 

مهریه پشتوانه زنه خواهر شوهر من مهریه ندارع پسره دائم از خونه میندازتش بیرون

منم همین و میگم اخه خواهر خودمم همین مشکل واسش پیش اومد اخه من خودمم قبول کنم مهریه نخوام خانوادم نمیذارن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مربوط به گیمقمار نیست که؟؟؟

نههه قمار چیه😂

یه بازیه که خیلی سخته و پیچیدس به صورت گروهی بازی میکنن و براش مشتری هم میاد ولی داره نابود میشه پشت کمرش من در اصل بخاطر سلامتی میگم بذاره کنار 

منم مهریه ام تعداد سال تولدم گله🙂خیلی ام خوشبختم

خواهر شوهرم مهریه اش سال تولدش سکه اس خیلی ام وضعیتش بده 

به مهریه نیست 

ولی اینکه بعد ۵ سال تفاهم ندارید خیلی بده

هم عقیده نیستید 

برید زیر یه سقف بدترم میشه

کارشو که میخوای عوض کنه

مهریه ام که میخوای سنگین باشه

خونه ای که مادرش زحمت کشیده ام که میخوای به نام شوهرت کنه😂

بنظرم بیشتر فکر کنید 

حق و حقوق مهم تر از مهریه اس

نههه قمار چیه😂یه بازیه که خیلی سخته و پیچیدس به صورت گروهی بازی میکنن و براش مشتری هم میاد ولی داره ...

به نظر من کارش خیلی خوبه و بالاخره هر کاری سختیه خودشو داره 

مثلا یکی از برادرای من پزشکه و درآمدش حدود ماهی ۲۰۰ و اون یکی برادرم مثل دوست شما گیمر هست و همون درآمد رو داره 

برادرم که پزشکه همش میگه اون یکی برادرم کارش از من راحت تره😁

باز خوبه صد میلیون خیلیه اونم واسه خرج دونفر تو یکماه

خرج خوبی هست ولی همیشگی نیست ممکنه کمتر هم باشه من پیشتر بخاطر سلامتیش میگم که بذاره کنار انقد میشینه پشت سیستم پشتش کیست داره در میاد -_-و اینک اصلن نمیشه دیدش

فداتشمبله متاسفانه دیگه کسی به مهریه ام نمیتونه پشتش گرم باشه و چیزای خیلی خیلی مهم تری و باید در نظ ...

والا من جای استارتر باشم میگم مهریه یک سکه به نیست الله ولی شرط میزارم تو زندگی هر چی به دست آوردیم نصف نصف باشه و خب قطعا طبیعیه مادر نخواد خونه به اسم پسرش باشه و به نام خودش بخره و بده بشینن 

همینم خودش باز لطفشو میرسونه

منم مهریه ام تعداد سال تولدم گله🙂خیلی ام خوشبختمخواهر شوهرم مهریه اش سال تولدش سکه اس خیلی ام وضعیت ...

خوشبختم عزیزم ولی شما تو زندگی ما نیستین اینک ما ۵ سال باهم بودیم یعنی تفاهم داریم ولی مشکل اینجاس اون وضع مالیش خوبه همینطور خانواده من مامانم خودش گفته میخاد به نام جفتمون خونه هدیه بده منم توقعی از خانوادش ندارم ولی وقتی بچه به دنیا میارن باید کمکش کنن شما بد متوجه شدین ایشون از اول زندگی یه قرون پدر مادرش بهش نمیدادن با اینک داشتن وقتی بچه داری باید کمکش هم کنی اونم تو این کشور که ما زندگی میکنیم پس با اینحال براشون مشکلی نیست یه خونه به نام پسرشون کنن بد میگم؟

والا من جای استارتر باشم میگم مهریه یک سکه به نیست الله ولی شرط میزارم تو زندگی هر چی به دست آوردیم ...

به به چه مهریه قشنگی 

شرطتون کاملاااا به جا هست و درست

بله بالخره مادر ایشونم لطف میکنن وظیفشون نیست مخصوصا تو این شرایط اقتصادی

والا من جای استارتر باشم میگم مهریه یک سکه به نیست الله ولی شرط میزارم تو زندگی هر چی به دست آوردیم ...

مهریه من همینه 

با یه بخش غیر مالی 

به نظرم منطقی هست

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

منم مهریه ام تعداد سال تولدم گله🙂خیلی ام خوشبختمخواهر شوهرم مهریه اش سال تولدش سکه اس خیلی ام وضعیت ...

بعدش هنوز شوهر من نشده خونه به اسم من نمیرسه به اسم پسرشون میخوره خودش بدتر از من شاکیه که خانوادش کمکش نمیکنن مادرش ۱ تومن بهش نمیده یا پدرش دوتاشون هم شاغل و وضع مالی توپن با اینک پسر زحمتکشیه ولی کمک نمیشه پس چرا بچه آوردن که بهش کمک نکنن اصلن 

خوشبختم عزیزم ولی شما تو زندگی ما نیستین اینک ما ۵ سال باهم بودیم یعنی تفاهم داریم ولی مشکل اینجاس ا ...

وظیفشون نیست عزیزم حتی اگه خیلی خیلی خیلی پولدارم باشن اگه این طرز فکرتونو عوض کنید بهتر متوجه قضیه میشید 

مادر شما هم لطف میکنن

تفاهم داشتن فقط سر غذا و لباس و اهنگ نیستا!!

شما با شروط ضمن عقد ایشون مشکل داری ایشونم با شروط شما

شما با کار ایشون حالا برای سلامتی یا هر چیزی مشکل داری

شما با رفتارش خانوادش مشکل داری

و اینا قرار نیست همینجا تموم بشه دو سال دیگه تاپیک میزنی گلایه از مادرشوهر 

گلایه از رفتار شوهرم 

اینا چیزای خیلی مهمی هست که بعد ۵ سال تازه بهش رسیدید 

در هر صورت نظر من روی حق و حقوق هست بجای مهریه 

پولاتونم جمع کنید خودتون خونه بخرید از کسی انتظار بی جا نداشته باشید