2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 51 پست
مهریه من همینه با یه بخش غیر مالی به نظرم منطقی هست

خوشبخت بشی عزیزم 

خود من سال ۸۶ عقد کردم و اونموقع به همسرم گفتم ۱۴ سکه مهریه باشه و دروغ هم نمیگم خود همسرم گفت ۴۰۰ تا خودم روش میزارم و ۴۱۴ سکه مهر باشه 

ولی کلا اعتقاد ندارم زندگی با مهریه دوام خواهد داشت و همین الآنم بعد از اینهمه سال همسرم می‌دونه اگه واقعا خدای نکرده بخوام جدا بشم مهریه اصلا برام اهمیت نداره و ول میکنم و میرم

بعدش هنوز شوهر من نشده خونه به اسم من نمیرسه به اسم پسرشون میخوره خودش بدتر از من شاکیه که خانوادش ک ...

اون دیگه به هیچکس ربطی نداره حتی به شما 

مثل اینه مادرشوهرت بگه به بچت شیر خشک نده بهش میگی به تو چه

رفتار اونام با فرزندشون به شما ربطی نداره

من هفت ساله تو خانواده همسرمم یک بارم نه دخالت کردم نه قضاوت خودشونم عاشق این اخلاق منن جلو منو همو بکشن بازم کاری ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبختم عزیزم ولی شما تو زندگی ما نیستین اینک ما ۵ سال باهم بودیم یعنی تفاهم داریم ولی مشکل اینجاس ا ...

به نظر من پدر‌مادر تا یه جایی وظیفه دارن نه بیشتر

اینکه خونه تهیه کنن واسه شما و به نام پسرت بزنن وظیفشون نیست به هیچ عنوان مخصوصا که پسرشون درآمد خودشو داره که کمم نیست

نهایت لطفشون میشه همینکاری که میخوان بکنن بیشترش میشه توقع اضافی شما

راجب مهریه ام نظر من اینه که زن باید مهریه بگیره هرچقدر کم

میتونی بگی ۱ سکه میخوای ولی تموم حق و حقوقاتو ازش بگیری به صورت مستند

در کل توافقه بینتونه

به نظر من کارش خیلی خوبه و بالاخره هر کاری سختیه خودشو داره مثلا یکی از برادرای من پزشکه و درآمدش حد ...

چی بگم والا من خودم ۲۳ سالم و بی تحریم خواستم نظر بخوام شاید زیاده خواهی کردم 

اخه سلامتی مهمتر از پوله من خودم میگفتم بیا من خودمم بهت سرمایه میدم کنار بکش بازم قبول نمیکنه  

خوشبخت بشی عزیزم خود من سال ۸۶ عقد کردم و اونموقع به همسرم گفتم ۱۴ سکه مهریه باشه و دروغ هم نمیگم خو ...

بسیار خوشبخت باشید 

چقدر شبیه خانواده ما 

پدرم سر خواهرم گفتن ۱۴ تا 

خانواده داماد ۱۰۰۰ تا اضافه کردن

شد۱۰۱۴ تا

سر منم گفتن ۱۴ تا

پدر همسرم گفتن دخترم ۳۰۰ سکه است همینو برای عروسم مهر میکنیم

منم پریدم وسط گفتم اگه اجازه بدید  ۱۳ تاش رو حذف کنیم و یه سکه باشه

😀

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

چی بگم والا من خودم ۲۳ سالم و بی تحریم خواستم نظر بخوام شاید زیاده خواهی کردم اخه سلامتی مهمتر از پو ...

عزیزم فکر کردی بقیه کارها سخت نیست؟؟؟

برادرم جراحه و اینقدر سرپا ایستاده از ۹ صبح تا ده شب برای عمل که پاهاش ورم کرده 

حالا همسرش باید بگه چرا اینقدر سرکاری؟؟؟ یا کارتو عوض کن چون سلامتی مهم تره؟؟؟؟

همسر خودم مهندس و از ۸ صبح تا ۶ عصر پای سیستم میشینه و خب قطعا کمرش درد میگیره 

هیچ کاری بدون سختی نیست مطمئن باش

چی بگم والا من خودم ۲۳ سالم و بی تحریم خواستم نظر بخوام شاید زیاده خواهی کردم اخه سلامتی مهمتر از پو ...

منم ۲۳ سالمه 

تجربه و تفکر به سن نیست🙂

ایشالا خوشبخت بشی عزیزم 

ولی پیشنهادم اینه دیدگاهتونو کمی تغییر بدین

اون دیگه به هیچکس ربطی نداره حتی به شما مثل اینه مادرشوهرت بگه به بچت شیر خشک نده بهش میگی به تو چهر ...

شما وقتی از چیزی خبر نداری قضاوت نکن مادرش مثل دوست هست با من ولی دخالت هم داشته تو رابطمون زیاد من چیزی نگفتم بعدش هروقت بچه دار شدم میذارم هرکاری بخاد بکنه من خر کی باشم بخام دخالت کنم  مسعله سر خونه زندگی رفتن دوران قدیم نیست که همه از صفر شروع میکردن الان خیلی از خانواده ها کمک بچشون میکنن یکیش مث خانواده من منم مونده این نیستم که بخان کمک کنن نه برای من برای پسرشون نگران بودم منم اشتباه کردم گویا که اینجا سوال کردم انگار گفتم همین الان هرچی دارن به نام من بزنن 😂😂😂

به نظر من پدر‌مادر تا یه جایی وظیفه دارن نه بیشتراینکه خونه تهیه کنن واسه شما و به نام پسرت بزنن وظی ...

اصلن من مگه گفتم بیان به نام من بزنن اصلن من پسر ندارم 😂😂گفتم به نام ‌پسرشون باشه بد گفتم خودش از مادرش شاکیه که چرا هیچکاری براش نمیکنه با اینحال ممن یکبارم دخالتی نکردم و نمیکنم هیچوقت آدمی نیستم که بخام برام مهم باشه اینچیزا حتی به خودش گفتم که خودمم کمکت میکنم من خودم درآمدم پیشتر از اونه حتی سر مهریه هم گفتم زیاد برام مهم نیست ولی برای خانواده مهمه یکمقدار چون یکبار سر خواهرم مهریه شو بخشیده بود و پسره کلی اذیتش کرد  برا همین معتقدن مهریه برا دختر مهمه ولی نه اندازه سال تولدم همون یک سکه هم کافیه براشون 

شما وقتی از چیزی خبر نداری قضاوت نکن مادرش مثل دوست هست با من ولی دخالت هم داشته تو رابطمون زیاد من ...

من قضاوت نکردم طبق گفته های خودتون نظرمو گفتم 

بعدشم همه خانواده ها مگه مثل هم هستن که شما انتظار بیجا دارید از خانواده ایشون!!

شما بچه دار نشو بنظرم وقتی میگی میزاری بقیه تو تربیتش دخالت کنن گناه داره اون بچه 

عزیزم فکر کردی بقیه کارها سخت نیست؟؟؟برادرم جراحه و اینقدر سرپا ایستاده از ۹ صبح تا ده شب برای عمل ک ...

عزیزم خب هرکس شرایطش فرق میکنه یکی وکیله یکی پزشک هست هرکس درآمدی داره خودش میدونه که میتونه کار بهتری انجام بده یه شغل دیگه هست که این شغلی که داره راحت تره و پولش هم حتی پیشتر ولی میگه همین خوبه من فقط نگران سلامتیشم وقتی سلامتی نباشه کاری هم در کار نیست برادر شما ۹ صبح تا ۸ شب پارتنر من از ۷ صبح تا ۳ شب کار میکنه 

منم ۲۳ سالمه تجربه و تفکر به سن نیست🙂ایشالا خوشبخت بشی عزیزم ولی پیشنهادم اینه دیدگاهتونو کمی تغییر ...

شما چند ساله ازدواج کردی اولش مگه همین بودید؟ممنون همچنین 

من قضاوت نکردم طبق گفته های خودتون نظرمو گفتم بعدشم همه خانواده ها مگه مثل هم هستن که شما انتظار بیج ...

اولن درست صبحت کن عزیزم توقع بیجا نیست دنبال نخود سیاهی چیزی هستی ؟اگه حرفای منو که داری میخونی قشنگ بقیهشون هم میدونی و میفهمیدی که دارم چی میگم من خودم در آمد دارم جدا از خونوادم خانوادم وضع مالیشون مثل وضع مالیه خانواده پارتنرم هست  پس اونام دستشون به دهنشون می‌رسه مامانش پیشتر از پدر خانواده پول در میاره باباش سنگ فروشی داره ولی مامانش ماهانه داره میلیاردی در میاره وقتی خودش داره اعتراض میکنه مشکل داره با خانوادش که یه قرون به بچهاش کمک نمیکنن خودشون هردو بچه کار میکنن حالا که وقت سرو سامون گرفتنشونه میتونن خونه ای که لطف میکنن میخرن رو به نام ‌پسرش بزنن مگه من خواستم به نام من بزنن؟مادر خود منم قراره خونه و مغازه به نام ما بزنه این حق یه زنه که با خیال راحت جایی که زندگی میکنه زندگی کنه

من قضاوت نکردم طبق گفته های خودتون نظرمو گفتم بعدشم همه خانواده ها مگه مثل هم هستن که شما انتظار بیج ...

طبق گفته های من اگه میخوندی اینارو نمیگفتی بعدش شما نگران بچه خودت باش چجوری بزرگ میشه نه کسی من سر این گفتم میتونه دخالت کنه سر اینک چجوری شیر بهش بدم و چه نوع مارکی شیر خشک بدمش نه تربیتش دنبال دم مار نگرد خواهشا به احدوناسیم ربطی نداره که بچه دار بشم یا نشم -_-