2777
2789
عنوان

شوهر بی لیاقت من

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 41 پست
چند ساله ازدواج کردین ؟دردش چیه که این مدلی رفتار می‌کنه شما خانم به این خوبی ازش بپرس تموم تلاشتو ک ...

تلاش زیاد کردم 

این نصف تلاشامه جوابش اینه 

فقط به خاطر دخترم تحملش میکنم

با ۲۶ سال سن خودمو بدبخت کردم

هشت ساله ازدواج کردیم

درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

خواهش میکنم گلم .حرفات باعث شد یاد خودم بیفتم گاهی وقتا ادم بخودش میکنه تاوان کدوم گناه نکردمه . . ه ...

بیا بغلم 🫂

مرسی. ما خانوما جز هم هیچ کسو نداریم ❤️

درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی داغونم فقط بچم حس این که کمک هام ارزش نداره مثل خودم بدجوری حالمو بد کرده اینکه با این همه تلخی ...

مادر بودن خیلی سخته مخصوصا وقتی شوهر، به جای همراهی و همدلی، بد رفتاری کنه  

خدا بهت صبر بده و شوهرتو سر عقل بیاره 

اگه نمیتونی جدا بشی، دنبال راهی باش تا خودتو و بچه آرامش داشته باشین از یه مشاور کمک بگیر

ذکر استغفار هم خیلی خوبه زیاد بگو بهت آرامش و قوت قلب میده

مادر بودن خیلی سخته مخصوصا وقتی شوهر، به جای همراهی و همدلی، بد رفتاری کنه خدا بهت صبر بده و شوهرتو ...

اره عزیزم سگ باشی مادر نباشی

بچه زنجیرت میکنه به زندگی

چاره ی جز سکوت ندارم 

خودمو پیشش ضعیف کردم برگشته میگه چرا اینطوری ناچیزی 

گفتم خودت گفتی دیگه خودت انتخاب کردی خودت ساختی ، الان من دست رنج رفتارای توئه دوباره فوش میده

خیلی داغونم فقط بچم حس این که کمک هام ارزش نداره مثل خودم بدجوری حالمو بد کرده اینکه با این همه تلخی ...

هر کاری میکنی به خاطر خودتو دخترت بکن اینجوری حس بهتری داری 

هر کاری میکنی به خاطر خودتو دخترت بکن اینجوری حس بهتری داری

اره عزیزم تمام حسمو ریختم پای دخترم 

میترسم اونم بره سمت باباش اون وقت من دیگه نابود میشم 😭

کرسی

اره عزیزم تمام حسمو ریختم پای دخترم میترسم اونم بره سمت باباش اون وقت من دیگه نابود میشم 😭کرسی

مرسی

اره عزیزم سگ باشی مادر نباشیبچه زنجیرت میکنه به زندگیچاره ی جز سکوت ندارم خودمو پیشش ضعیف کردم برگشت ...

همینه میگن بهشت زیر پای مادره 

مشخصه میدونه شما درست میگی و بر حقی برای همین وقتی کم میاره فحش میده.  کلا مردی که ضعیف تره و نا حقه، بیشتر داد و بیداد میکنه و فحش میده برای اینکه چاره ای نداره مجبوره اشتباه و ضعف و نفهمیشو، با داد و بیداد و فحش و کوچیک کردن بقیه، پنهان کنه 

عزیزم برای خودت وقت بذار و ارزش قائل باش. کم کم از چیزای ساده شروع کن بذار ببینه به خودت اهمیت میدی

اره عزیزم تمام حسمو ریختم پای دخترم میترسم اونم بره سمت باباش اون وقت من دیگه نابود میشم 😭کرسی

نترس منم بچه بودم خیلی بابایی بودم اگه یکی جلوی من بد بابامو میگفت میزدم زیر گریه ولی وقتی بزرگتر شدم چسبیدم به مادرم. دیگه بابامم به زبون میومد و میگفت من مادرمو بیشتر دوس دارم