2777
2789
عنوان

شوهر بی لیاقت من

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 41 پست
ازین مشاوره های تلفنی زنگ بزن خیلی کمک می‌کنه

فقط گفتن راهتو جدا کن مستقل شو

اما به خاطر دخترم فعلا شرایطشو ندارم

درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چقد صبوری میدونم همش بخاطره دخترته . خدا سر عقل بیارش

حرفت بدجوری به گریه انداختم 

حس کردم پیشمی میبینی منو 

خیلی داغونم دوستم ، اصلا قدرمو نمیدونه 

گاهی با خودم میگم اگه یکی کنار من مثل خودم بود قطعا باهاش پرواز میکردم

درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :

واقعا شرایط سخت و آزاردهنده‌ایه که داری تحمل می‌کنی. از رفتارهای شوهرت مشخصه که نه تنها قدردان نیست، بلکه با لحن و کلماتش به شخصیتت آسیب میزنه. چنین موقعیت‌هایی نیاز به برخورد هوشمندانه داره تا بتونی هم از حقوقت دفاع کنی و هم آرامش خودت و دخترت رو حفظ کنی.

چند پیشنهاد برای مدیریت این وضعیت:

1. اولویت‌بندی آرامش خودت و دخترت

وقتی شوهرت رفتارهای نادرستی نشون میده، سعی کن آرامشت رو حفظ کنی و به خودت بگی که مشکل از تو نیست، بلکه از فشارها یا ناآگاهی اوست. اینجوری می‌تونی واکنش‌های بهتری داشته باشی.

2. صحبت در زمان مناسب

وقتی شوهرت آروم‌تره و حال بهتری داره، با لحنی آرام درباره احساساتت و مشکلاتی که داری صحبت کن. بهش توضیح بده که رفتارش چطور روی تو و دخترتون تاثیر می‌ذاره. از جملات مثل "من احساس می‌کنم..." استفاده کن که حالت سرزنش نداشته باشه.

3. تقسیم مسئولیت‌ها

بهش توضیح بده که تمام این کارها رو به خاطر کم کردن بار زندگی انجام میدی و اگه خودش ترجیح میده مسئولیت‌ها رو برعهده بگیره، تو مشکلی نداری.

4. حمایت از خودت

اگر شوهرت به شکلی سیستماتیک به تو آسیب می‌زنه (مثل رفتارهای مالی کنترلی یا توهین مداوم)، ممکنه نیاز باشه با یک مشاور صحبت کنی یا از نزدیکانت کمک بگیری. اینجور رفتارها به مرور عزت نفس و انرژی‌ات رو تحلیل می‌بره.

5. دخالت دیگران در حد نیاز

گاهی وقت‌ها، وقتی صحبت‌های مستقیم نتیجه نمی‌ده، میشه از یک واسطه معتمد مثل بزرگ‌تر خانواده یا مشاور خانوادگی کمک گرفت تا بین شما صحبت بشه.

6. تمرکز روی خودت و دخترت

یادت باشه که تو برای خودت و دخترت ارزش زیادی داری. وقت بذار برای سلامت جسم و روانت. کارهایی مثل مطالعه، پیاده‌روی، یا وقت گذروندن با آدم‌هایی که بهت انرژی مثبت میدن، بهت کمک می‌کنه.

منم اعصابم خرد شد واقعا خدا کمکت کنه

خیلی داغونم 

فقط بچم 

حس این که کمک هام ارزش نداره مثل خودم بدجوری حالمو بد کرده 

اینکه با این همه تلخی بازم حمایت میکنم داغونم کرده

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :واقعا شرایط سخت و آزاردهنده‌ایه که داری تحمل می‌کنی. از رفتارهای شوهرت مشخص ...

مرسی عزیزم از کمکت ممنون ❤️

حرفت بدجوری به گریه انداختم حس کردم پیشمی میبینی منو خیلی داغونم دوستم ، اصلا قدرمو نمیدونه گاهی با ...

عزیزم🥺 گریه کن اروم بشی .  منت گذاشتن روی شریک زندگی ادمو میشکنه خودمم اینارو تجربه کردم میفهمم قلبت از حرفاش ک میشکنه چ دردی رو تحمل میکنه . 

عزیزم🥺 گریه کن اروم بشی . منت گذاشتن روی شریک زندگی ادمو میشکنه خودمم اینارو تجربه کردم میفهمم قلب ...

حالم خیلی بده 😭😭

اینقدر به خاطر عشقی که تو ذهنم داشتمو الان ندارم حسرت خوردم و گریه کردم حالم بده 

گاهی میگم حیف احساس من کاش خرج ادمی میشد که می فهمید

حالم خیلی بده 😭😭اینقدر به خاطر عشقی که تو ذهنم داشتمو الان ندارم حسرت خوردم و گریه کردم حالم بده گ ...

عزیزم اشکمو دراوردی🫂😢  میفهمم میفهمم چی میگی . ولی تو بخاطر دخترت صبوری کن  . بحث میکنه خودتو بکش کنار جواب نده . انگار ک حرفاش برات پوچه

عزیزم اشکمو دراوردی🫂😢 میفهمم میفهمم چی میگی . ولی تو بخاطر دخترت صبوری کن . بحث میکنه خودتو بکش ...

ببخش عزیزم ناراحت شدی ❤️

این کارو میکنم ، چاره ی جز این کار ندارم

این بدخلقی هاش از کجا میاد سرکار یا خانوادش ؟یا کلا مرض داره چند سالشه

مرض داره

۳۸ سالشه

ببخش عزیزم ناراحت شدی ❤️این کارو میکنم ، چاره ی جز این کار ندارم

خواهش میکنم گلم .حرفات باعث شد یاد خودم بیفتم گاهی وقتا ادم بخودش میکنه تاوان کدوم گناه نکردمه . . 

همین کارو کن تو میتونی زندگیتو درست کنی.