2777
2789
عنوان

برای فرار از دعوای خانواده میخام ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 45 پست
ن اینکارو نکن وگرنه تا اخر عمرت با خودت سر جنگ و دعوا داری هیچوقت اینکارو نکن

عه جورجیا جون نی نی سایت چرا اومدی 🤣

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دائم سرجنگ بامامان بابام دارم دیگه هیج جوره سر سازش باهاشون ندارم الانم طبقه پایین خونمون تنهام

خو همون جا بمون مگه چی میگن بهت 😐که سر سازش باهاشون نداری عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
پس چیکار کنم هرکار میکنم خانوادم راضی بشو نیستن

صبر کن فقط 

منم شرایطتو دارم فقط گذر زمان میتونه کمک کنه

البته اگ اونم دوست داره و و ب پات میمونه صبر کن مجرد بمون خانواده اتو تحمل کن حرفه یاد بگیر همچی سروقت خودش اتفاق میفته

جورجینام زن رسمی رونالدو🧿💍❤️

یعنی نتونستی اونو فراموش کنی خانوادم میگن ازدواج کن اونم یادت میره کم کم

خواستگارت چجور آدمیه چند سالشه دوست پسرت چجور آدمیه و چند سالشه خودت چند سالته عزیزم تا راهنماییت کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خو همون جا بمون مگه چی میگن بهت 😐که سر سازش باهاشون نداری عزیزم

سر هر چیزی جنگه اونا میخان برن بیرون من نمیخام برم جنگه اونا میخان برن مهمونی من دوست ندارم باهاشون برم جنگ اعصاب خوردیه   من نمبخام برم بیرون ولی  مامانم‌میخاد ببرمش خرید باز جنگه جنگ ک میگم واقعا جنگه دعوا 

یعنی نتونستی اونو فراموش کنی خانوادم میگن ازدواج کن اونم یادت میره کم کم

هیچ وقت فراموش.  نمیشه. بعدشم ازدواج کردن بدون عشق و علاقه خیلی سخته

وآس هَرکی شّآخی،وآسْ ما بِگو اُولیات بیآد😁😁  اون کسی  که دنبالته رفتگره شهرداریه  ما اشغالا رو تحویل نمیگیریم 👌🏻👌🏻 🌹🌹🌹 تمام دنیام پسرم 🌹🌹کچه کوردم ✌🖕
خواستگارت چجور آدمیه چند سالشه دوست پسرت چجور آدمیه و چند سالشه خودت چند سالته عزیزم تا راهنماییت کن ...

خاستکازم فامیله ۳۵ سالشه قیافشو دوست ندارم ولی وضع مالیش اکیه خودم ۲۷  دوست پسرم قیافشو دوست دارم وضع مالیش مثل اولیه نیست ولی در حد خودش خونه ماشین داره   ۳۸ سالشه 

سر هر چیزی جنگه اونا میخان برن بیرون من نمیخام برم جنگه اونا میخان برن مهمونی من دوست ندارم باهاشون ...

اینا واقعا یه عادیه بخدا عادیه خودتو بدبخت نکن مشکلات بدتری نداشتی که بفهمی اینا در برابرش چیزی نیست 😔میری تو یه زندگی که نه شوهرت درکت می‌کنه نه بهت توجه می‌کنه بدبخت میشی عشقتم فراموش نمیکنی تازه مقایسه هم می‌کنی اونم ازدواج میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خاستکازم فامیله ۳۵ سالشه قیافشو دوست ندارم ولی وضع مالیش اکیه خودم ۲۷ دوست پسرم قیافشو دوست دارم وض ...

بنظرم دوست پسرت بهتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40