2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس شماهم درن داری؟اره مال من تا یکماه بود البته مال من شلنگی بود که حملش خیلی بدتره ...درن من زیاد م ...

درن منم شلنگیه 

دوتا پمپ داره گذاشتمش تو کیسه همه جا باهامه

‌واسم دعا کن خیلی اذیتم

بهتون پیام مبدم فردا اگه زنده بودم

من چون این دورانو تازه گذروندم بهت قول میدم دوهفته دیگه نه دردی نه مشکلی هیچی نداری خیلیم راضی هستی فقط روحیتو حفظ کن به شوهرتم اهمیت نده مردا اینجورمواقع مدیریت بحران ندارن و فقط عصبین که نباید اهمیت بدی 

نتیجه بد نمیشه؟پروتز جابجا نشهنمیدونم حتما یه چیزی میدونسته😭

نه نتیجه بد نمیشه  مخصوصا چون روی عضله گذاشتی کلا سینت تو یه قابه باپروتز اتفاقی نمیوفته موقع خواب نیمه نشسته بخواب که سینت به پهلوهات نره  

من چون این دورانو تازه گذروندم بهت قول میدم دوهفته دیگه نه دردی نه مشکلی هیچی نداری خیلیم راضی هستی ...

خیلی‌خیلی مردا بی ملاحظن(بلانسبت همسر شما) امشب مرخص شدنی فقط تو راه غرغر کرد

نشستم زار زار گریه مبکنم

هی مبکفت من گفتم نکن

سینت ب اون خوبی

حالا سینه من اویزون رو شکمم بود

خیلی‌خیلی مردا بی ملاحظن(بلانسبت همسر شما) امشب مرخص شدنی فقط تو راه غرغر کردنشستم زار زار گریه مبکن ...

اره مردا طاقت ندارن گریه نکن ضعیف نباش تو به زنی هستی یه مادری که برای خوشحال بودن خودت واعتمادبه نفست یه جراحی کردی یه مشکلیم پیش اومده نگران نباش همه چیزخوب میشه باید قوی باشی ...ببین فکرنکن سینه عضو ضعیفیه و اتفاقی براش میوفته به نظرمن که دوبارعمل زیبایی با سایزای بزرگ پروتزداشتمو دوسال بچه شیر دادم سینه عضو قوی مقاوم از بدنه به جرات میگم سینت خوب میشه فردا بازکنی ونگرانیات ازبین میره