2777
2789
نگران نباش عزیزم ...پیش میاد تو جراحی ولی خوب ناراحت کننده ونقاهت داره ...گفت کی پانسمانو برداری که ...

فردا باز باید بازش کنم عکس بفرستم واسه دستیارش

خیلی میترسم باز جراحی بخواد

با بچه ۳ ساله

شوهرمم چون مخالف بود هی غر میزنه

من ای مارکو نمیشناسم ولی فدایی معتبره پروتزاش ...ببین من ۱۰سال پیش با دکتر حمیرا  ه هو ش م ن د جراحی کردم نمیدونی چه دکتریه حرف نداره ماشالله بهش ...چون من لیپو داشتم کار لیپو این تیمو بیشتر دوست داشتم و گفتم سینمم همینا درست کنن ولی پشیمونم باید سینمو دوسال دیگه میدادم دست دکترخودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ای مارکو نمیشناسم ولی فدایی معتبره پروتزاش ...ببین من ۱۰سال پیش با دکتر حمیرا ه هو ش م ن د جراحی ...

سبین فرانسویه

ولی من دیگه روحیم بد شده

اول عمل خوشحال بودم اینجوری شده افسرده شدم

نگرانم همش

نمیدونم چی میشه 

سینم از ریخت نیوفته

منم بچم کوچیکه جراحی کردم تازه من کل بدنم بوده شوهرمم کلی غر غر کرد یعنی بیشترازخیلی ولی من روحیمو حفظ کردم لطفا به هیچی فکرنکن حتی بچت اون هیچیش نمیشه به خدا الان خودت سلامتت روانت اولویته بزار فردابازکنی ببینیم چطوره امیدوارم مشکل رفع شده باشه نگران نباش

منم بچم کوچیکه جراحی کردم تازه من کل بدنم بوده شوهرمم کلی غر غر کرد یعنی بیشترازخیلی ولی من روحیمو ح ...

بچه شما چندسالشه

من روحیمو خیلی زود از دست میدم

حتی فکر مبکنم نکنه بمیرم

شما عملای دیگتون دردش چطور بود

منم بچم ۳سالشه ...ببین من شکمم  مینی ابدو پربخیه پشتم ساکشن باسنم تزریق سینم پروتزو لیفت پربخیه حال جسمیم داغون سه تا درن بهم وصل بود مدام خون میومدتوش تا یکماه ولی درد نداشتم افسرده ناراحت پشیمون ناراضی همه حسای بد دنیا مرگ داشتم ولی باید قوی باشی من بعددوماه سرپاشدم وراضیم از کاریکه کردم

منم بچم ۳سالشه ...ببین من شکمم مینی ابدو پربخیه پشتم ساکشن باسنم تزریق سینم پروتزو لیفت پربخیه حال ...

الهی عزیزم

منم الان درد دارم دوتا عین چاقو تو بدنمه هرجا میرم 

حتی نشتی ام داره حموم رفتنی

منم مث شما پشیمونم 

میگم سینم از دست رفت

پوستش نکروز شد

چرا اینکارو  کردم

شما خیلی درد بیشتری کشیدی