من ای مارکو نمیشناسم ولی فدایی معتبره پروتزاش ...ببین من ۱۰سال پیش با دکتر حمیرا ه هو ش م ن د جراحی کردم نمیدونی چه دکتریه حرف نداره ماشالله بهش ...چون من لیپو داشتم کار لیپو این تیمو بیشتر دوست داشتم و گفتم سینمم همینا درست کنن ولی پشیمونم باید سینمو دوسال دیگه میدادم دست دکترخودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم بچم کوچیکه جراحی کردم تازه من کل بدنم بوده شوهرمم کلی غر غر کرد یعنی بیشترازخیلی ولی من روحیمو حفظ کردم لطفا به هیچی فکرنکن حتی بچت اون هیچیش نمیشه به خدا الان خودت سلامتت روانت اولویته بزار فردابازکنی ببینیم چطوره امیدوارم مشکل رفع شده باشه نگران نباش
منم بچم ۳سالشه ...ببین من شکمم مینی ابدو پربخیه پشتم ساکشن باسنم تزریق سینم پروتزو لیفت پربخیه حال جسمیم داغون سه تا درن بهم وصل بود مدام خون میومدتوش تا یکماه ولی درد نداشتم افسرده ناراحت پشیمون ناراضی همه حسای بد دنیا مرگ داشتم ولی باید قوی باشی من بعددوماه سرپاشدم وراضیم از کاریکه کردم