2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم نوزاد چند روزه مشکل ذهنی داره یا اتیسمه

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 67 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره متاسفم من تو این سن دیگه صحبتم میکردم ظرف هم میشستم تازه ببر دکتر

من خودم وقتی ده روزم بود کاپ قهرمانی دوی نوزادان اروپا و تونستم بگیرم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اپلیکیشن گهواره رو نصب کنی حداقل بدونی بچه تو چه سنی باید اینکارارو بکنه نوزاده هنوز  اینقدره فکرای بیهوده نکن بچه ۲ ماهگی تازه میفهمه دست داره اونوقت تو چ توقع هایی داری خواهر

نمیدونم....واقعا خیلی استرس دارم

عزیزم بچه ت ۱۲روزه بدنیا اومده.لون هنوز حتی نمیتونه درست جایی رو ببینه.بعد انتظار داری بخنده.البته حق داری نگران باشی چون مادری.ولی نگرانی رو از خودت دور کن بچه ت کاملا سالمه

عزیزم از دو تا دستاش بگیر از فاصله حدود ۵سانت بلندش کن و ولش کن اگر حالت ترس داشت و خودشو جمع کرد سالمه و الا حتما جای متخصص برو که لااقل خیالت راحت باشه

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

همه اینایی که گفتی برای نوزاد دوازده روز عادی هستش تا یک ماه اصلا بچه لبخند نمیزنه حالت ترس توی خواب هم بخاطر دلدرد هستش همه نوزادا این حالت هارو ندارن راجع به اینکه به تو واکنش نشون نمیده چون اون اصلا تورو واضح نمیبینه

درکت میکنم ولی خداوکیلی سعی کن بیخیال بشیاینطوری پیش بری یا افسردگی میگیری یا وسواس فکری خودت خودتو ...

گرفتم دیگه چه جور باید نجات بدم خودمو....

همش فکرای سمی دارم که زبونم لال قراره برای بچم اتفاقی بیفته یا چیزیش بشه خیلی میترسم  همش نگاهش میکنم ببینم‌نفس میکشه یا‌نه اصلا شده کابوس روز و شبم این موضوع