2777
2789
عنوان

مصرف کورتون و مریض شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 31 پست
به نظرم برو یک دکتر غدد بابرو یک بیمارستان خوب و نحت نظر باش اینجاهیچ جوابی نمیتونی پیداکنی

رفتم اما نتیجه خاصی نداشته اره درست میگی شما ....ی هفته دیگ ی مقدار دارو هست مصرف میکنم ببینم ازمایشام عدداش تغییر میکنه یا ن اگ نتیجه نگرفتم باز مجبورم بستری شم ....شما تا حالا همچین موردی دیدی ؟؟؟ب نظرتون خوب میشم 

ن من مشکلم خیلی حاد شده چشام سیاهی میره بلند میشم 😔😔😔

عزیزم اینکه بلند میشی چشات سیاهی میره احتمالا هموگلوبین خونت هم کمه باید یه تغذیه خوب برا خودت داشته باشی همراه با مکملهای که دکتر تجویز می‌کنه. فکر کنم متخصص داخلی شما رو باید ببینه و خیلی آزمایشهای خون رو ازتون بگیره. کورتیزول هم فک کنم هورمون استرس باشه. خودت به اون عدد که نرمال آزمایشگاه هست نگاه کن و با مال خودت مقایسه کن اینکه بالاتر یا نرماله.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسرم ۲۵سالمه خواهرم ....شما همچین موردی دیدی قبلا خوب شده ؟

آها شرمنده 

خوب شدن ندیدم آخه مورد شما خیلی حاده 

نهایت از بین رفتن مفصل زانو یا لگن بوده که با جراحی خوب شدن 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
وزن اضاف کردن اونم طولانی اصن افسردگی گرفتم فک میکنم فرج شدم

یعنی بدون مشورت کورتون خوردی؟؟؟آفرین واقعا..

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

رفتم اما نتیجه خاصی نداشته اره درست میگی شما ....ی هفته دیگ ی مقدار دارو هست مصرف میکنم ببینم ازمایش ...

شبیه این نه . اما بابام خیلی بیمارستان بودن وقتی حدا پیش دکترها میرفتیم اگر عمومی میرفتی خیلی ماهرنبودن اگر متخصص میرفتم فقط یک بخش رو ویزیت کرد مثلا کبد فقط کبد دیگه کاری به دیابتش نداشت. برو بیمارستان تاخوب نشدی اصرار برمرخص شدن نکن حتی اگر کسی نبود پای تختت باشه خودت تنهاباش

فکرشم دردناکه هنوز باور نمیشه منی ک ورزشکار بودم ارزوم شده ی سوپر مارکت رفتن ....اصن فک میکنم ی خواب ...

میگم که الان غصه خوردن فایده ندارد دنبال دکتر خوب باشید هر جا باشه تهران شیراز یزد اصفهان بحث سلامتیون هست 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
عزیزم اینکه بلند میشی چشات سیاهی میره احتمالا هموگلوبین خونت هم کمه باید یه تغذیه خوب برا خودت داشته ...

ممنونم همین ک ای وقت شب وقت میزارین مشکل دیگران براتون مهمه دنیایی ارزش داره ی ماه بستری بودم انواع ازمایش خونم ازم گرفتن روز اول ک نتونستم تکون بخورم الا درحد دستشویی حموم میتونم برام دعا کنید ...

این بیماری لعنتی مث شیطانه تنها درمونشم همون خود کورتونه

شبیه این نه . اما بابام خیلی بیمارستان بودن وقتی حدا پیش دکترها میرفتیم اگر عمومی میرفتی خیلی ماهرنب ...

من کسیم ندارم شیش ماهم بوده پدر مادرم فوت شدن خودمم ی مادر بزرگ فقط ...یعنی نمیتونم حالمو بگم ایقد بدنم ضعیف شده بود تو بیمارستان رگ نداشتم ک سرم برام بزنن  هرچی میگشتن رگ پیدا نمیکردن ...یعنی فقط خدا حالمو میدونه برام دعا کنید 

ب خدا ب خدا دوست دارم همی الا بمیرم از مرگ نمیترسم اما این سردرگمی درد کشیدن روزی صد بار ادمو میکشه نمیتونم برم سرکار حقوقی چیزیم نداریم اصن نمیدونم چی بگم ...فقط میگم خدایا چرا من 

ممنونم همین ک ای وقت شب وقت میزارین مشکل دیگران براتون مهمه دنیایی ارزش داره ی ماه بستری بودم انواع ...

خواهش میکنم واقعا برای اتفاقی که براتون افتاده ناراحت شدم و براتون دعا کردم. اما مطمن باشید با امید بخدا خوب میشد اینجور که متوجه شدم بخاطر مصرف زیاد کورتون اینجور شدید. لطفاً سعی کنید پیش دکتر خوب غدد برید در کنارش هم روحیه و امید خودتون رو بالا ببرید با خدا حرف بزنید می‌دونم شاید بگید شعار میده اما امتحان کن اینم یه راهه که روحیه تون رو قوی کنید. داداش مطمن باش روزهای سلامتی شما هم میرسه و اختلال هورمونی شما هم برطرف میشه.

خواهش میکنم واقعا برای اتفاقی که براتون افتاده ناراحت شدم و براتون دعا کردم. اما مطمن باشید با امید ...

سلامت باشید یعنی تنها چیزی ک این شبا کمی ارومم میکنه تو تاریکی گریه کردنه نمیتونم بگم حال دلم چطوره ....فقط خودممو ی مادر بزرگ دیگ هیشکی ...ای بابا اصن حرفم نمیاد 

اما ایشالا خدا کمکتون کنه شما ادم دل پاکی هستین