دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بنظرت تاثیر حرفای شوهرمه ؟ میگم اگه دنیا لیاد مریض باشه وی اگه دنیا بیاد من یا همسرم فوت کنیم چی اونوقت یتیم بشه اونوقت هرکدوم زنده باشیم تا عمر بکوبیم تو سرمون 😭
و منی که ۱۱ سال باردار نمیشماگربندازیش قطعا باید جوابگوی خدا و بعد هم جوابگوی امثال من باشین که داری ...
بخدااا ک دل خودمم خونه خودم عاشق بچم هرماه عین دیوونه ها بیبی چک میخریدم و با منفی شدنش کلی تو پرم میخورد ولی این مدت انقد شوهرم منفی گفته ک دیگه خودمم از خودم بیزارم
بنظرت تاثیر حرفای شوهرمه ؟ میگم اگه دنیا لیاد مریض باشه وی اگه دنیا بیاد من یا همسرم فوت کنیم چی اون ...
وااااااای چقد فکرت منفیه!!!!!
انقد غصه میخوری واسه چیزی ک انشاءالله اصلا قرار نی اتفاق بیفته
یکم ذهنت رو مثبت کن،شاکر باش
یه ذره به خدا توکل کن
خیره انشاءالله
←•🌍در بيابانهایتاريکو ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمیرسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشاتصاحبالزمانعج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّعلی، از تو شنیدندارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
بنظرت تاثیر حرفای شوهرمه ؟ میگم اگه دنیا لیاد مریض باشه وی اگه دنیا بیاد من یا همسرم فوت کنیم چی اون ...
چه ربطی داره منم ممکنه همین الان برم بیرون برم زیر ماشین ممکنه سقف بریزه رو سرم یا هزار بلای دیگه! اینجوری باشه هیچکس بچه دار نمیشه و نسل بشر منقرض میشه
چرا نمیگی به دنیا بیاد سالم باشه دنیامونو قشنگ کنه حرف بزنه چهار دستو پا بره دندون دربیاره مدرسه بره دانشگاه بره ازدواج کنه خوشبخت بشه ما هم پیر بشیم و خوشبختیشو ببینیم؟