2777
2789

باردارم هشت هفته از همون اول میگفت سقط کن دلیلش اینکه امادگی نداریم اصلااا خودمم نمیخاستم اما ازکارما از عذاب وجدان بعدش میترسم سپردم دست خدا 

امشب دوباره میگفت برو دکتر فردا فلان چلان .. مقصرم خودمونیم ن کاندو م پاره بوده ن من دیر قرص خوردم .. جلوگیری طبیعی داشتیم ک چندباری ..‌😔 

خلاصه بگم از سقط خیلییی میترسم البته انقد گفته بندازش دل خودمم چرکی شده اما میترسم از عواقبش توروخدا راهنماییم کنید 😔😭

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عواقب داشتن بچه ای که پدرش نمیخوادش خیلی بیشتره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سقط نکنسقط خیلی اسیب میزنه هم جسمی هم روانی

میدونی من اصلا ب جسم و روانم فک نمیکنم همش فک میکنم نکنه سقط عمد ک کنم بعدش اتفاقات بدتری بیفته

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏

بگو مرد حسابی

چند بار انجام دادی حالا میگی سقط

یه بارم نبوده که بگی از دستت در رفته باشه اتفاقی باشه

دیگه پیش اومده سقط عوارض روحی و جسمیش کم نیست

کم کم کنار میاین باهاش میپذیرینش

اصلا سقط نکن نهایت بگو دکتر گفته ریسکه بخوای سقط کنی ممکنه خودت اتفاقی برات بیوفته مردها ترسو و زود باور هستن شاید برای شما نگران باشه و بیخیال بشه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

نگهش دار خدا خودش بهترینهارو نصیبتون میکنه . ایشالله قدمش خیره و زندگیتون بهتر از بهتر میشه.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤