2777
2789
عنوان

امشب با حرفای شوهرم دلم اندازه دنیا گرفت 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 90 پست
همین چند روز پیش یه خانمی تاپیک زده بود بعد سقط افسردگی گرفته بود و حالش بد بود و پشیمونمحل نزار به ...

کاش فثط افسردگی باشه از بعدش میترسم عواقب بدترو بدتر

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
این ۳تا کتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 😊😊😊😊😊

و آنسوی مرگ

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون اعتقاد داری و میترسی اینکارو نکن از فرداش سرماهم بخوری میگی اه اون بچه بود شوهرتم وقتی بچه بیاد ...

دقیقا ازبس اینور اونور خوندم همش فکر میکنم بعدش بلایی سرمون میاد

هرکی سقط عمدی کرده

هزاران درصد! ، پشیمون شده

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
ماکه نمیتونیم نظری بدیم عزیزم ولی منم همین شرایط شمارو داشتم دوماه بعد عروسی باردار شدمو شوهرم کلی ا ...

خداروشکر خدا کنه همسر منم اینطور باشه

و منی که ۱۱ سال باردار نمیشم

اگربندازیش قطعا باید جوابگوی خدا و بعد هم جوابگوی امثال من باشین که داریم له له می‌زنیم پیر شدیم جون کندیم نابود شدیم ولی خدا راحت به شما بخشیده و راحت اسم سقط رو میارین 

الهی که شوهرت دلش رحم بیاد ولی تو رو خدا بزار بیاد نی نی😢

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
به اینم فکر کنید شاید نظرتونو عوض شدممکنه سقط کنی و دیگه هیچوقت باردار نشی

انقد اینارو گفتم اصلااا باور نداره میکه این همه سقط

از همه نظر جسمی مالی و ..

از نظر روابط بینتون چی؟ 

با هم اوکی هستید؟ 

اختلاف شدید ندارید؟ 

برام عجیبه ایناصرار همسرت

اگه به خدا باور داشته باشی و همسرت سالم و اهل تلاش باشه بااااور کن فرزندت نه تنها روزی خودش رو میاره بلکه بیشتر

عواقب داره گلم

من یکیو میشناسم همه کار کرد سقط بشه نشد

آخرم بچه معلول دنیا اومد

یه کاربرم همینجا گفت تا ۳ ماهگی هرروز هرکاری میکرده سقط شه اما مونده....بهش وابسته شده...سیسمونی و همه چی خریده...فهمیده پسره و کلی بهش دل بسته و منتظرش بوده

دو هفته قبل زایمان! بچه تو شکمش مرد!

ناشکری نکنین

خیلیا منتظر بچه ان

ولی خدا به شما هدیه داده

قدرشو بدون و به خدا بسپر گلم