سبزقناری مدیر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 366 عنوان امشب با حرفای شوهرم دلم اندازه دنیا گرفت 😔 | مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 90 پست باردارم هشت هفته از همون اول میگفت سقط کن دلیلش اینکه امادگی نداریم اصلااا خودمم نمیخاستم اما ازکارما از عذاب وجدان بعدش میترسم سپردم دست خدا امشب دوباره میگفت برو دکتر فردا فلان چلان .. مقصرم خودمونیم ن کاندو م پاره بوده ن من دیر قرص خوردم .. جلوگیری طبیعی داشتیم ک چندباری ..😔 خلاصه بگم از سقط خیلییی میترسم البته انقد گفته بندازش دل خودمم چرکی شده اما میترسم از عواقبش توروخدا راهنماییم کنید 😔😭 بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏 امروز | 01:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ms71797179 عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 1147 عزیزم باهاش صحبت کن با عشق و زبون خوش هر جور میتونی راضیش کن براش از نی نیا بگو از لذتاش بگو سقط نکن جیگر گوشتو
mahoormm عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 734 چون اعتقاد داری و میترسی اینکارو نکن از فرداش سرماهم بخوری میگی اه اون بچه بود شوهرتم وقتی بچه بیاد مهرش میشینه به دلش
سبزقناری مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 366 بگو مرد حسابیچند بار انجام دادی حالا میگی سقطیه بارم نبوده که بگی از دستت در رفته باشه اتفاقی باشهدی ... هزاربار گفتم اینو میگه کاریه ک شده الان ک لکه خونه بندازش و توجیهات خودش ... بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
تاجر_هستم عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 31 ماکه نمیتونیم نظری بدیم عزیزم ولی منم همین شرایط شمارو داشتم دوماه بعد عروسی باردار شدمو شوهرم کلی اصرار که سقط کن الان پسرم شده همه دنیاش انقد دوسش داره جونشم براش میده و هیچوقت از سقط نکردنش پشیمون نشدم.
سبزقناری مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 366 قطعا نندازشاون ی موجود زنده است که میگه بکشیشاز خود خدا بخواه محبتش رو تو. دل همسرت بندازهاز چه نظر ... از همه نظر جسمی مالی و .. بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
نهال1 عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 1970 جالبه ی سری هستن به کشتن سگهای ولگرد که آسایش و امنیت مردم رو سلب کردن اعتراض می کنند... حالا درست یا غلطولی کشتن جنین انسان رو توصیه می کنند😐
سبزقناری مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 366 اصلا سقط نکن نهایت بگو دکتر گفته ریسکه بخوای سقط کنی ممکنه خودت اتفاقی برات بیوفته مردها ترسو و زود ... میگه منم همرات میام بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
نهال1 عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 1970 ماکه نمیتونیم نظری بدیم عزیزم ولی منم همین شرایط شمارو داشتم دوماه بعد عروسی باردار شدمو شوهرم کلی ا ... اکثرا بچه های ناخواسته عزیزتر میشن
مامان___گلی عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 3855 به اینم فکر کنید شاید نظرتونو عوض شدممکنه سقط کنی و دیگه هیچوقت باردار نشی شروع رژیم2۵ مهر با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤
darya__ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 231 میدونی من اصلا ب جسم و روانم فک نمیکنم همش فک میکنم نکنه سقط عمد ک کنم بعدش اتفاقات بدتری بیفته وقتی باردار شدم همسرم فهمید پسره از اتاق سنو زد بیرون و احمق و ناراحتی که من دختر میخواستم خیلی دلم گرفت و حس میکردم پسرم پدری داره که هیچوقت عاشقش نیست...ولی الان که پسرم ۸سالشه همسرم روزی هزار بار برای داشتنش شکر میکنه ...شاید همسرتم با دیدن بچه اون عشق و علاقه تو دلش شوکوفا شد بهرحال پدرشه
night_diamond عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 7959 هزاربار گفتم اینو میگه کاریه ک شده الان ک لکه خونه بندازش و توجیهات خودش ... عصبانی شدم((کاریه که شده)) آخه این حرفه که میزنهاگه یه بار بود حالا یه حرفی..مواظب خودت باش گلممن خودم خداروشکر نداشتم ولی تو اطرافیانم دیدم سقط ناخواستهواقعا بهم ریختن هم جسمی هم روحی عوارضش از زایمان بیشتر بود
سبزقناری مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 366 نکن من سقط غیر عمد داشتم یکسال افسرده بودم تو وی میکشیدر ضمن تصمیم گیرنده زندگی اون جنین نیستی شما ته دلم اصلااا راضی ب سقط نیستم .. اما انقد شوهرم گفته میگم نکنه بچه مشکل دار ب دنیا بیاد نکنه یچیزی بشه ک تا عمر شوهرم بکوبه تو سرم بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
ms71797179 عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 1147 با یه دکتر یا مامای مهربون صحبت کن بگو به همسرت بگه ممکنه هیچوقت بچه دار نشید چون خیلی آسیب میزنهالبته این دروغ نیست واقعا ممکنه !