2777
2789
عنوان

ازدواج سن پایین و عواقب آن

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 53 پست
خواهر من ۹ سالشه دارخ چیکار کنم بنظرت؟

من تو سن ۱۰ ساگیم یه بار چون تو مدرسه دوستم گوشی داشت اومدم گفتم مامانم چنان عصبانی شد که تا سن ۱۸ سالگیم جرعت نکردم حرف گوشی رو پیش بکشم بجای گوشی برد کلاس قالیبافی(علاقه داشتم) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر سنی که نمیشه هیچکس کامل نیس ولی یه بزرگسال درک بیشتری از زندگی داره بالغ ترهبچه ۱۲ یا ۱۳ ساله که ...

اگه اینطوره چطور حضرت فاطمه تا۱۸سالگی صاحب ۴فرزند بود

بله وقتی خانواده ها یه گوشی بدن دست بچه معلومه فداکاری یادنمیگیره تمام پیامد های امروز عواقب تربیت نابجاست...ازدواج خوبه اما بشرط انتخاب درست 

خب الان من چجوری این گوشی از دستش بگیرم از صبح تا همین الان دستش بود

یهو که نمیشه چون بنظرم اگه الان از دستش بگیرین بدتر میشه تو خونه کلن قانون بذارین که بعد ساعت مشخصی گوشی نباید باشه بعدم باهاش بازی کنین و برقصین اینا

من خواهر زادم میاد خونمون گوشی مامانمو ور میداره چون گوشی آبجیمم یوتیوب نیس میاد یه ساعت بازی میکنه بعدش میگم آوا بیا مثلن بریم برقصیم یا اینکه الان باهم درساتو بخونیم

توجیه نبود واقعیت بود تجربه کردم توی ازدواج فقط بستگی به ذات ادما داره ودرکشون والا پسرکم سن و پسر ب ...

دخترا اگه تو این جامعه رابطه جنسی هم برقرار میکنن تنها اینکارو نمیکنن در مقابل پسری هم هست!!!

درضمن مگه چند درصد از ازدواج هایی ک تو سن کم انجام میشه موفقن؟۹۰ درصدشون دچار مشکل میشن همین به اندازه کافی برای رد کردن ازدواج تو سن کم منطقی هست

کاربری دوستم فعلا دست منه

اگه اینطوره چطور حضرت فاطمه تا۱۸سالگی صاحب ۴فرزند بودبله وقتی خانواده ها یه گوشی بدن دست بچه معلومه ...

شما خودت میگی حضرت فاطمه 

بعدشم من خالم سن ۱۳ سالگیش ازدواج کرد ولی دهه ۵۰.

زمان الان و که نمیشع با قدیم مقایسه کرد

دخترا اگه تو این جامعه رابطه جنسی هم برقرار میکنن تنها اینکارو نمیکنن در مقابل پسری هم هست!!!درضمن م ...

من حرفم اینه تورابطه جنسی وازدواج سفید تنهاکسیکه ضررمیکنه دختره چون ازدرون نابودمیشه...حالااون کجا که صاحب یه زندگی باشی وبعدهامادرشی وزندگی بسازی اون کجا...بعدشم الان ازدواجا به طلاق ختم میشه بخاطر تربیت غلط ماها من خودمو میگم تابه بقیه برنخوره اگه کمی گذشت توزندگی یادمیگرفتم بهترمیتونستم زندگیو پیش ببرم

من اولشم گفتم هدفم از این تاپیک این نیس که کسی رو قضاوت کنم یا قطبیت ایجاد کنم نظر هر کس محترمه و برگرفته از فرهنگ و محیط زندگی و خیلی چیزاست...

فقط میخاستم بگم اگه مادرین یا خواهرین یا خودتون یه دختر بچه این نکنین به آینده تون زندگیتون لگد نزنین 

هیچکس تو این دنیا کامل نیست ما آدما همه چه ۱۲ چه ۱۸ چه ۴۰ ساله اشتباه میکنیم ولی گاهی یه سری اشتباه ها خیلی بزرگن و جبرانش سخت...

شما خودت میگی حضرت فاطمه بعدشم من خالم سن ۱۳ سالگیش ازدواج کرد ولی دهه ۵۰.زمان الان و که نمیشع با قد ...

خب خوبه خودتم قبول داری ازدواج به خودی خود بدنیس...بله الان بخاطر تربیت وفرهنگ غلط دخترا بلدنیستن زندگی کنن فقط بلدن یه شو...رت بپوشن دربیان بیرون برن بایه پسردوست بشن وفرداش اینجاتاپیک بزنن وای استرس دارم بنظرتون باردارم...خب بنظرت این وضع بهتره یااینکه اسن دختر بره ازدواج کنه تلاش کنه مستقل بشه سختی بکشه رشد کنه پرورش بده

من حرفم اینه تورابطه جنسی وازدواج سفید تنهاکسیکه ضررمیکنه دختره چون ازدرون نابودمیشه...حالااون کجا ک ...

مخالفم تنها کسی که ضرر میکنه دختر نیست

در مقابل پسر هم به همون اندازه و شاید حتی بیشتر ضرر میکنه اگه تو رابطه ی اشتباهی بره

تا تعریف شما از گذشت چی باشه

کاربری دوستم فعلا دست منه

خب خوبه خودتم قبول داری ازدواج به خودی خود بدنیس...بله الان بخاطر تربیت وفرهنگ غلط دخترا بلدنیستن زن ...

بله درست میفرمایین حرفای شما درستن من اینجا نیومدم بگم که ازدواج نکنین دوست پسر داشته باشین.

مخالفم تنها کسی که ضرر میکنه دختر نیستدر مقابل پسر هم به همون اندازه و شاید حتی بیشتر ضرر میکنه اگه ...

ولی من ندیدم تابحالیانشنیدم که تواینجور روابط پسرضررکنه حداقل نه به اندازه دختر...چون درنهایت اونیکه حس میکنه به یکباره پشتش خالی شده وبه پوچی رسید دختره انگارنه انگارهمین دیشبش یه پسرکنارش خوابیده بود با کلی حرفای قشنگ ودلگرم کننده..ازنظر تحقیقی وعلمی دخترا بشدت از نظرعاطفی وروحی به کسیکه باهاش رابطه جنسی برقرارمیکنن وابسته میشن حتی عاشقش میشن اما مردا به هیچ عنوان سیستمشون جوری نیست که باشریک جنسیشون پیوند عاطفی برقرار کنن بنابراین کنارگذاشتن یه دختربراشون مث اب خوردنه مگراینکه خیلی کم پیش میاد که یه پسرواقعا عاشق باشه