2777
2789
عنوان

فردا شام مهمان دارم بیاین بگین اینا خوبه واسه پذیرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 4414 بازدید | 178 پست
هرطور راحتی

بعضیا  یه جور نوشتن  وای دروغه  وای  الکیه  انگار تا حالا  همچین  مهمونی  نرفتن  ندیدن  چرا نی نی سایت  اینجورین  انگار از فضا اومدن به قران حسابی  خسته  نباشی خانوم     منم  دو هفته پشت  هم  مهمون  داشتم  تعداد بالا   ۳۰ نفر   هر بار هم جوجه  ، کباب ، قیمه ،سالاد اندونزی  ماست ، ماست اسفناج  ،سوپ پاییزه ،سالاد انار  ترشی  فلفل  زیتون    واقعا خسته شدم  ولی  خب  احترام به مهمون  بود  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا یه جور نوشتن وای دروغه وای الکیه انگار تا حالا همچین مهمونی نرفتن ندیدن چرا نی نی سا ...

دقیقا یه جوری نوشتن انگار تا حالا مهمونی ندادن یا ندیدن یا خیلی چبز عجیبیه براشون ای جان آفرین به شما خانوم کدبانووووو

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه آماده کردن این همه غذا آش دسر اونم دست تنها وتو چند ساعت با عقل جور در نمیاد

همه مواد و از شی قبل آماده کردم نخود و لوبیا و عدس و جو رو خیس دادم و مرغ و ماهی رو با مواد مزه دار کردم سلفون کشیدم گذاشتم یخچال از ۷ صبح هم فقط خورشت ها رو درست کردم یک لحظه هم نشستم و خداروشکر به همه چی رسیدم خونه رو هم شب قبلش تمیز کاری کرده بودم دیزوز فقط غذا درست کردم مهمونا هم اومدن عصرونه خوردیم بعدش سالاد ها و ماست و بورانی و درست کردم دقیقا ۸ شب سفره انداختم برنج هم باقالی پلو رو دمی درست کردم پلو سفید هم آبکش کردم البته اگه باردار نبودم زودتر کارام تموم میشد چون مهمونی زیاد میدیم دستم کلا تند شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه آماده کردن این همه غذا آش دسر اونم دست تنها وتو چند ساعت با عقل جور در نمیاد

چرا به  مقدار کم هر کدوم  راحته   من خودم  دوتا  گاز دارم   هر بار  راحت  میتونم  درست کنم    میزارم یهو میپزن   

برا ما که شمالی هستیم این حجم غذا عادیه و تو همه مهمونی هامون هست.این دوستانی که براشون یه کم عجیب بود هم حق دارن چون تو شمال تو حجم زیاد درست میکنیم .بیشترامون هم علاقمند به آشپزی هستیم برا همین برامون سخت نیس

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

برا ما که شمالی هستیم این حجم غذا عادیه و تو همه مهمونی هامون هست.این دوستانی که براشون یه کم عجیب ب ...

دقیقا عزیزم این دوستان اگه سفره پاگشایی عروس و داماد رو ببینن چی میگن پس😅😅 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا به مقدار کم هر کدوم راحته من خودم دوتا گاز دارم هر بار راحت میتونم درست کنم میزارم ...

دقیقا منم هم تو آشپزخونه و هم تو مطبخ غذاها رو آماده میکنم با ۲ تا گاز راحت تر و سریعتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فعلا که جور دراومد عزیزم و خداروشکر همه چی خوب و به موقع درست شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردارم ولی بچه ندارم ...خیلی کلا به آشپزی علاقه دارم شیکمو هستیم 🤣🤣

دست راستت رو سر من   افرین افرین چند نفر بودن مهمونات؟ چند سالته؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
دقیقا منم هم تو آشپزخونه و هم تو مطبخ غذاها رو آماده میکنم با ۲ تا گاز راحت تر و سریعتره

همون واقعا دو تا گاز لازمه برا این همه غذا

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند