2777
2789
عنوان

فردا شام مهمان دارم بیاین بگین اینا خوبه واسه پذیرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 84 پست
از خوندنش خستم شد وای بحال اینکه درستشون کنم🥴بنظرم بادمجون و گوجه شکم‌ پر دیگه اضافست خودتو ‌خسته ن ...

ما هم بادمجون و گوجه شکم پر رو به تنهایی غذا میدونیم اینا کنار مرغ سرو میکنن 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میرس این همه انجام بدی تجربه ثابت کرده وقتی تنوع غذایی زیاده هیچ کس درست غذا نمیخوره فقط دستمالی میش ...

خواهرجان تجربه ما با شکم اقوام شوهر فرق داره ماشالا غذا خورن در حدی که بعد شام چایی رو با عرق نعنا میخورن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنطرم‌زیادیه مثلا من یکی اگه عصر آش بخورم محاله شام‌بتونم بخورم آش خودش یه غدای کامله حذفش کن

منم نظرم این بود عصرونه ندیم و شام رو زود بدیم همسرم میگه چون دارن از راه دور میان تا برسن قطعا گشنه هستن و شام هم میگه ساعت ۹ بدیم برا همین گفتم آش پس درست کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظر منم اش رو حذف کن دیگه چون میگی چندروز هستن غذای مونده بدی فردا جالب نبست کم درس کن ولی تازه باش ...

حجم غذا رو کلا کم میذارم مثلا یه دونه ماهی شکم پر هست با ۴ تاتیکه ران و سینه مرغ البته ران کامل ها کوچیک نه

سوپ و سالاد هم کلا کم میذارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهرجان تجربه ما با شکم اقوام شوهر فرق داره ماشالا غذا خورن در حدی که بعد شام چایی رو با عرق نعنا م ...

من غذا زیاد ببینم اشتهام بسته میشه 😁

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
عزیزم پیش غذا و غذای اصلی خیلی داشتی اما دسر نداشتی لااقل یه دسر بده غذاشون هضم بره

ژله یادم رفت بگیرم دسر به نظرتون ژله درست کنم خوبه؟ یا بگم کیک یا ازین نون های کنار چایی آماده بخره که دیگه چیزی درست نکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینکار که بدتر ابروریزیهیکی غذاها را کم کن وعده ی بعدی قشنگ‌غذا بپزماهی حذفسوپ هم حذف چون عصرانه اش ...

واسه وعده بعدی که میشه نهار مد نظرم این بود شامی درست کنم با قرمه یا قیمه و غدایی که از شام فردا میمونه اینجوری بده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ژله یادم رفت بگیرم دسر به نظرتون ژله درست کنم خوبه؟ یا بگم کیک یا ازین نون های کنار چایی آماده بخره ...

بنظرم ژله بریز تو قالب خیلی ام قشنگ درمیاد

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

شوهر منم همینطورن اما این دیگه واقعا خیلی زیاده رویه، اصلا چطور میخوایی فرصت کنی درست کنی، بعدشم خس ...

تازه همسرم میگه یه چیز اضافه کن کم که نمیذاره دیگه کنم میکه یا کشک و بادمجون یا مبرزا قاسمی هم بذار که من دیگه زیر بارش نرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عالیه پیشاپیش خسته نباشید گلم ایشالا سفرت پر برکت باشه و مهمونی با خوشی بگذره خیلی ام کد بانویید ...

قربونت مرسی عزیزم از انرژی مثبت و قشنگت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40